Detaylar
Kim cevapladı?Her flash bellek aynı işlevi görür.Selam, bugün babamdan flash bellek almasını istemiştim. Kendisi Türk Telekom marka bir flash bellek almış. Hayatımda ilk defa görüyorum, format gibi işleri yapabilir mi?
- Makaleler
- 3
Flash bellek olduğundan emin misin? Wi-fi adaptörüne benziyor.Selam, bugün babamdan flash bellek almasını istemiştim. Kendisi Türk Telekom marka bir flash bellek almış. Hayatımda ilk defa görüyorum, format gibi işleri yapabilir mi?
Sanırım Flash Bellek hocam, emin değilim.Flash bellek olduğundan emin misin? Wi-fi adaptörüne benziyor.
Hocam babanız bunu nereden bulmuş? Satan bir yer göremedim. Evet, format gibi işler için kullanılabilir 8 GB üstü iste.
- Makaleler
- 3
Rufus ile yazar atarsın formatı o zaman.
Ben de ondan şüphelendim. Tam olarak flash bellek olmayada bilir.Flash bellek olduğundan emin misin? Wi-fi adaptörüne benziyor.
PC'ye takınca disk olarak görünüyor mu?
- Makaleler
- 3
Hocam babanız bunu nereden bulmuş? Satan bir yer göremedim. Evet, format gibi işler için kullanılabilir 8 GB üstü iste.
Belki Linux kuracak ezberden 8 GB demeyin artık.
Hiç bilmiyorum hocam, zaten sinirli birisi hiç bana patlamasını istemiyorum.Hocam babanız bunu nereden bulmuş? Satan bir yer göremedim. Evet, format gibi işler için kullanılabilir 8 GB üstü iste.
İşin ilginci İnternette bile bulamadım.
Evet hocam, görünüyor.
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-