tayfurevsen

Uzman
8 yıldan fazladır Türk Telekom'un verdiği aynı modemi (TD-W9970v3) kullanıyorum.

Sizce değiştirilmeli mi?
TurkNet'e geçtiğim için daha iyi alternatif modemler var mıdır?
Kapsam ya da internet kalitesi artar mı?
Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
8 yıldan fazladır Türk Telekom'un verdiği aynı modemi (TD-W9970v3) kullanıyorum.

Sizce değiştirilmeli mi?
Önerileriniz nelerdir?
O modemi uzun yillar kullandim. Bu yaz artik omrunu doldurdu ve calismaz hale geldi. Tamamen oldu alet. VDSL baglanti olarak 25mbit ancak baglaniyordu. Yerine ZTE H1601 aldim. Ayni hatta su an 100 mbit baglanti kurabiliyor ZTE 1601. Ya Turk Telekom modemin bozuldugu tarihle yeni modem gelene kadar gecen 4-5 gun araliginda bakim yapip hatti duzeltti ya da modem gercekten cok ama cok kotuymus.

8 yıldan fazladır Türk Telekom'un verdiği aynı modemi (TD-W9970V3) kullanıyorum.

Sizce değiştirilmeli mi?
Önerileriniz nelerdir?

Eğer cihazın sadece kablosuz performansından şikayetçiysen yanına router alıp routerın WAN portuna PPPoE bilgilerini girip modemide köprü moduna alıp Ethernet ile routerı modeme bağlayarak sorununu çok daha etkili ve ucuz yoldan çözebilirsin.
Evin kaç m², modemle evin en uzak noktası arasında kaç duvar var ve modem evin uç bir köşesinde mi yoksa hol gibi bir yerde yani evin ortasında mı?

Son düzenleme: