Rehber Türk Telekom'un verdiği modemden ve modem kira ücretinden kurtulun

Harika 1000MBPS altyapınız var direk benim aldığım modemi alın Keenetic kn 3611.
Hocam bu mu? Eğer buysa gerçekten çok pahalıymış. Şu an kullandığım modemle ne farkı olur? İnternet hızım artar mı? Ben 100 Mbps fiber paket kullanıyorum. Yani biraz pahalı geldi. Bunun yerine daha uygun fiyata alınabilecek modem var mı? Yani bu modem gerçekten uzun süre beni üzmeden kullanılır mı? Evdeki modemi sadece değiştirip ONT modem (beyaz olan) aynı kalacak değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet bu model 5-6 sene modem değiştirmezsiniz öyle diyeyim bir de 1000 Mbps geçerseniz onunda destekler eğer pahalı derseniz bir alt modelide kn 3610 ve ONT kalacak onu ellemeyin.

Evet bu model 5-6 sene modem değiştirmezsiniz öyle diyeyim bir de 1000 Mbps geçerseniz onunda destekler eğer pahalı derseniz bir alt modelide kn 3610 ve ONT kalacak onu ellemeyin.
Keenetic KN-3610 dediğiniz modemi internette bulamadım. Tam adı olarak ne geçiyor?

Yani altyapım fiber olduğu için DSL modem yerine WAN modem tercih etmem gerekiyor, doğru mu anladım?

Yani altyapım fiber olduğu için DSL modem yerine WAN modem tercih etmem gerekiyor, doğru mu anladım?
Evet zaten WAN portu olan bir modem de Fiber için uygun olduğu yazar.
Bu arada ağız alışkanlığından modem diyoruz fakat DSL portu olanlar modemdir; WAN portu olanlar yani Fiber için olanlar ise routerdır.

Keenetic KN-3610 dediğiniz modemi internette bulamadım. Tam adı olarak ne geçiyor?

Söylemeyi unuttum resmi satıcıdan alın bozuk falan gelirse iade durumunda zorluk yaşamazsınız.

Hocam bu modelde hem WAN portu (mavi olan), hemde DSL portu (beyaz olan) var yani tüm altyapılarda kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…