Kerimmert

Başarılı
Bugğn itibariylem Turknet firmasında yaşadığım arızalar nedeniyle forumda yasaklı olan firmaya yani altyapısı Türk Telekom fiber olan firmaya geçiş yaptık. Tarifem 1000MBPS download. 50Mbps upload. Türk Telekom'un bugün kurulumda taktığı aidata WR854GVRnin şöyle verimsizliğini söyleyeyim. Speedtest'te kablolu pingim 15. kablosuz 2.4GHz pingim 6. ayrıca 5GHz'deki sinyal değerlerim aşırı dengesiz. Nperf testimde jitterin 213ms olduğunu gözlemledim ve Speedtest'teki pingim 154 olduğunu gördüm. Fotoğrafları buraya ekliyorum.

IMG_20260805_173928.webp

IMG_20260805_173904.webp

Kick yayını izlerken donmalar oluyor. Yasaklı firmaya durumu belirterek modem değişikliği rica ettim. Ek olarak ilk aldığımda hız 55 Mbps down 20 uploadtı. Arıza kaydı açıldı ve yarım saat içerisinde sorun çözüldü. Ancak pingimin dengesiz olması online oyunlarda aşırı sorun çıkarmakta. Eğer ki Türk Telekom fiber kullanıyorsanız ve hızınız dengesiz ise sorun modeminizde olabilir. İyi günler dilerim

Bugğn itibariylem Turknet firmasında yaşadığım arızalar nedeniyle forumda yasaklı olan firmaya yani altyapısı Türk Telekom fiber olan firmaya geçiş yaptık. Tarifem 1000MBPS download. 50Mbps upload. Türk Telekom'un bugün kurulumda taktığı aidata WR854GVRnin şöyle verimsizliğini söyleyeyim. Speedtest'te kablolu pingim 15. kablosuz 2.4GHz pingim 6. ayrıca 5GHz'deki sinyal değerlerim aşırı dengesiz. Nperf testimde jitterin 213ms olduğunu gözlemledim ve Speedtest'teki pingim 154 olduğunu gördüm. Fotoğrafları buraya ekliyorum.

Eki Görüntüle 271384

Eki Görüntüle 271385

Kick yayını izlerken donmalar oluyor. Yasaklı firmaya durumu belirterek modem değişikliği rica ettim. Ek olarak ilk aldığımda hız 55 Mbps down 20 uploadtı. Arıza kaydı açıldı ve yarım saat içerisinde sorun çözüldü. Ancak pingimin dengesiz olması online oyunlarda aşırı sorun çıkarmakta. Eğer ki Türk Telekom fiber kullanıyorsanız ve hızınız dengesiz ise sorun modeminizde olabilir. İyi günler dilerim

Reis bende yeni bağlattım Turknet, internet altyapım yeni açıldı bina yeni olduğu için, Steam harici indirme hızım hiç stabil değil örneğin Steam'de oyun indirirken stabil 700 megabit alabiliyorum ama mesela oynadığım oyundan örnek vereyim arma reforgerde mod indiriyorum oyunun içinden asla o hızlara ulaşmıyor keza Google'dan de bir şey indirirken öyle, biliyorum karşı tarafada bağlı indirme hızı ama VPN açınca indirme hızımın artması daha saçma bir şey, bir de Speedtest yapıyorum speedtest.net sitesinden yaptığımda 700megabit değerlerini görüyorum fakat fast.netten yaptığımda 70megabitleri görüyorum bilgisayarı Ethernet ile kullanıyorum.

Ben de Türk Telekom fiber kullanıyorum hocam. Değerlerim de bu şekilde. Firmayı arayıp arıza kaydı oluşturun gelip baksınlar duruma göre yeni cihaz taksınlar.
1785943110583.webp