ardaw

Becerikli
Yer
İstanbul
Şu anda TurkNet kullanıyoruz 70-80 Mbps ancak biraz yetersiz 3 bilgisayar için. Türk Telekom'un sitesinde adresi kontrol ettiğimde altyapı olduğunu söylüyor sadece ve başvuru yapmamızı söylüyor, ama ne kadar internet verdiğini söylemiyor. Bunu öğrenmemizin bir yolu var mıdır yoksa kullanan komşulara mı soracağız?

Sanırım TurkNet'de Türk Telekom'un zaten altyapısını kullanıyor. 1000 Mbps kendi altyapıları sanırım, yani yanlış biliyor olabilirim, affola. Ama bazı arkadaşların TTNET'den 100 Mbps, Türk Telekom'dan 1000 Mbps aldığını duydum. O yüzden nasıl bakacağımı öğrenmek istiyorum. 200 Mbps bile olsa yeter. Hocam, bıktık yav.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda TurkNet kullanıyoruz 70-80 Mbps ancak biraz yetersiz 3 bilgisayar için. Türk Telekom'un sitesinde adresi kontrol ettiğimde altyapı olduğunu söylüyor sadece ve başvuru yapmamızı söylüyor, ama ne kadar internet verdiğini söylemiyor. Bunu öğrenmemizin bir yolu var mıdır yoksa kullanan komşulara mı soracağız?

Sanırım TurkNet'de Türk Telekom'un zaten altyapısını kullanıyor. 1000 Mbps kendi altyapıları sanırım, yani yanlış biliyor olabilirim, affola. Ama bazı arkadaşların TTNET'den 100 Mbps, Türk Telekom'dan 1000 Mbps aldığını duydum. O yüzden nasıl bakacağımı öğrenmek istiyorum. 200 Mbps bile olsa yeter. Hocam, bıktık yav.
https://gigaspeed.com.tr/altyapi-sorgulama

Buradan bakabilirsiniz. Önceden böyle miydi bilmiyorum ama TT kendi altyapısında diğer sağlayıcılara maksimum 100 veya 200 sınırı koymuş. Daha fazlasını veremiyorlar ama TT kendisi 1000 verebiliyor.

Çok teşekkürler hocam 1000 Mbps var mış.

TurkNet kullanmanızı öneririm, eğer altyapı bulunuyorsa. Türk Telekom çok daha pahalı fiyata satıyor aynı hızı.

https://gigaspeed.com.tr/altyapi-sorgulama

Buradan bakabilirsiniz. Önceden böyle miydi bilmiyorum ama TT kendi altyapısında diğer sağlayıcılara maksimum 100 veya 200 sınırı koymuş. Daha fazlasını veremiyorlar ama TT kendisi 1000 verebiliyor.
Türknet? Vodafone?

TurkNet kullanmanızı öneririm, eğer altyapı bulunuyorsa. Türk Telekom çok daha pahalı fiyata satıyor aynı hızı.

Türknet? Vodafone?
Vodafone bakmadım ama TT 1000 verebilirken Turknet sitesinde maksimum 100 verebileceği gösteriyor. TT altyapısını kullanan bazı sağlayıcılara limit getirmiş sanırım.

Hocam VDSL2 var. 100 Mbps paket kullanıyoruz, minimum 50 maksimum 80 alabiliyoruz. O yüzden Türk Telekom ya da başkası 200 bile verse yeter diyoruz. Biraz inceledim bizim paketimiz 600-700 TL arası. Türk Telekom'da o fiyatlara veriyor 200'ü. Tek sıkıntı taahhüt. O biraz can sıkıcı, fiyat konusunda sıkıntı yok bizim için.

Değil, mevcut arkadaşlarım TurkNet hala 1000 kullanıyor. Yok öyle bir şey.
Hocam 1000 Mbps olan yerler genellikle TürkNet'in kendi altyapısı. Onun dışında çoğunlukla Türk Telekom altyapısı kullanıyorlar. Orda da çok nadiren 1000 Mbps verebiliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam VDSL2 var 100 Mbps paket kullanıyoruz, minimum 50 maksimum 80 alabiliyoruz o yüzden Türk Telekom'ya da başkası 200 bile verse yeter diyoruz. Biraz inceledim bizim paketimiz 600-700TL arası Türk Telekom'da o fiyatlara veriyor 200ü tek sıkıntı taahhüt... O biraz can sıkıcı fiyat konusunda sıkıntı yok bizim için.

Hocam 1000 Mbps olan yerler genellikle TurkNet'in kendi altyapısı onun dışında çoğunlukla Türk Telekom altyapısı kullanıyorlar orada da çok nadiren 1000MBPS verebiliyorlar.

TurkNet için taahhüt yok, bir altyapı sorgulama yapın.