Next Sosyal Türk yapımı Next Sosyal platformu

14155

Becerikli
Uygulamayı çok beğendim şu anlık gayet stabil ve hızlı. Yüksek boyutta medya yüklememe rağmen kalite hiç düşmedi fotoğraf tarafından.

Uygulama geliştirmeyi bırakmazlarsa üstüne katarlarsa bence mükemmel ötesi olabilir.

Uygulama Twitter benzeri olmuş 10000 karakter de yazma sınırı var.

Dosya Ekleri

Son düzenleyen: Moderatör:
AKP'li bir uygulama, ne kadar iyi olsa da kullanılmaz.

Olayın partizanlık ile alakası olmadığı halde illaki oraya çekeceksin değil mi? Bu zihniyet sanırım sadece Türkiye'de var. Zira ABD gibi ülkelerde her ne kadar ABD vatandaşları Tesla gibi kendi markalarını kendi çaplarında eleştirselerde sırf bunun için gidip "Yav Tesla bizim Musk'ın, alınmaz. Hadi Çinli alternatiflere abanalım." demiyorlar. Yani dışarıya karşı kendi markalarına çamur atmıyorlar.

Uygulamaya gelince bende gerek tasarım açısından gerekse ana fikir açısından gayet beğendim. Destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira bu platformun geliştirilmesinde bizzat TEKNOFEST'li gençler de rol aldı ve alıyor.

Bizim insanımızı anlamlandırmak güç. Olmayınca neden yok derler. Olunca da bir kulp bulur, onu takar ve kendi bildiği yoldan devam eder. Milleti de manipüle etmeyi unutmaz ama!

Bunları da tamamen muhalif biri olarak yazıyorum, daha önce de iktidara bir defa bile oy vermedim.

Yani orası kişiye kalmış bir şey.

Bir diğeri de çıkıp CHP'li vs diyecek şaşmaz ülkemde böyle şeyler

Beni çeken tarafı fotoğraf kalitesinin düşmemesi oldu şahsen bir de arayüzü baya akışkan.

Mesela benim kafamda şu yoktur Twitter vb platformlar yahudi işi gavur işi kafasında değilim. Benim amacıma uygunsa ve stabil ise iş bitmiştir. Sonuç olarak orada emek var bir adım var yani.

Diğer türlü düşünürsek zaten hiçbir şey kullanmayalım, yapmayalım bana da bu mantıksız geliyor açıkçası.

Ama işte kişiden kişiye değişen bir şey kimseye zorla da kullandıramazsın veya kullanma da diyemezsin.

Zaten neredeyse bütün verilerim ellerinde, daha fazla devlete veri vermek istemiyorum. Kalsın.

Şu cümleden "devlete" sözcüğünü kaldır ve birine göster. Gören de adam özel şirketlere veri sunmak istemiyor sanır. Google - Meta - Microsoft vebenzeri dünya devi firmalara akan verilere sesi çıkmayan arkadaş top TR yönetimine gelince verilerin önemi bir anda aklına geliveriyor nedense, ilginç...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…