- Makaleler
- 6
AKP'lilerin yaptığı şeyleri kullanmamaya özen gösteriyorum.
Kesinlikle. Ya başkalarından kopyalıyorlar ya da çalıyorlar.
AKP'lilerin yaptığı şeyleri kullanmamaya özen gösteriyorum.
Şu cümleden "devlete" sözcüğünü kaldır ve birine göster. Gören de adam özel şirketlere veri sunmak istemiyor sanır. Google - meta - Microsoft vebenzeri dünya devi firmalara akan verilere sesi çıkmayan arkadaş top TR yönetimine gelince verilerin önemi bir anda aklına geliveriyor nedense, ilginç...
Gerçekten bir sürü sorun varken buraya bu kaynak cok nu gerekli? Yay diye uygulama yaptılar, ne oldu? Fos. Bunların amacı sadece göz boyama. Nasıl bu kadar iyimserlik sergiliyorsunuz hayret ediyorum.
Yav zaten hesabı sildim. O kadar çok koyun var ki, kendinden olmayanlara hemen ötekileştiriyorlar.
Akıllara zarar bir ortam, akıllara zarar bir kitle...
Hmm benim ulkemin bir girisimi. O zaman asla destek vermem. Gidip Amerikan uyuglamalarini kullanmak daha mantikli. Verielrim oraya gitsin daha iyi. Bu ulkenin hicbir seyine destek vermem. Ha bu arada ulkemi cok seviyorum kolumda Ataturk dovmesi var falan.
Bu kafayla gidelim. Hizla geri gitmeye devam edebiliriz boylece. Cok manikli degil mi?
(!)(!)(!)(!)(!)(!)
Ülkenin değil, yandaşın girişimi. Ben buna destek vermeyeceğim. Geri mi gideceğiz, varsın bir kez de benim yüzümden geri gidelim. Buna hakkım yok mu?
Anlamadığın şu ülke gelişsin diye çalıştıkları yok Cumhuriyet kazanımları gömme peşindeler. Ülke cayır cayır yanarken çok önemli konu değil mi?Hmm benim ulkemin bir girisimi. O zaman asla destek vermem. Gidip Amerikan uyuglamalarini kullanmak daha mantikli. Verielrim oraya gitsin daha iyi. Bu ulkenin hicbir seyine destek vermem. Ha bu arada ulkemi cok seviyorum kolumda Ataturk dovmesi var falan.
Bu kafayla gidelim. Hizla geri gitmeye devam edebiliriz boylece. Cok manikli degil mi?
(!)(!)(!)(!)(!)(!)