Next Sosyal Türk yapımı Next Sosyal platformu

Hadi iyi forumlar.

Evet, çünkü her an bir sabah kapıma dayanabilirler

Bunu maklubeci arkadaşın forumunda paylaşın, orada ekmek çıkar.

Selçuk Bayraktar denen şahsın olduğu herhangi bir yerde adımın bulunmasından rahatsızlık duyarım.

Maalesef güzel bir girişim olsa da tutacağını sanmıyorum. Koskoca Meta'nın Threads'i bile birkaç günlük ilgiden sonra unutuldu gitti.
Türkiye'de bu tarz sosyal medya girişimlerinin tutması aslında çok daha kolay. Kısıt konusunda Rusya ile çok benziyoruz. Ruslar Telegram'ı yaparak harika bir iş çıkardılar ortaya. Biz de istesek yapabiliriz fakat bizde devlet bağımsız geliştiricilere izin vermez. Devletin yaptığını da biz kullanmayız.

Bak sana olayın partizanlık ile alakası yok diyorum. Bana attığına bak. Ben sana Selçuk Bayraktar'ı destekliyorum dedim mi, hayır. O zaman bu senin attığın ne alaka!?

Bu ülkede bi'şey olumlu bir gelişme ise destekle, değilse karşı çık. Şu mantalite bi' anlaşılamadı gitti... Kimin yaptığı veya desteklediğinin ne önemi var, önemli olan yarar sağlayıp sağlamadığı...

Bunu maklubeci arkadaşın forumunda paylaşın, orada ekmek çıkar.

Aynen aynen, bunu söyleyene bak. Haksız olduğunu bildiği halde hemen "Yandaş" yaftasını yapıştır geç, ne kadar kolay değil mi?

Umarım bu senin zihniyette daha fazla Türk vatandaşı yoktur.

Ragebait denemene 10 üzerinden 3 veriyorum hocam, iyi geceler.

Donuma kadar logla , takip et , kullan ve sat

Tarafsız olmayacağını ve keyfi birçok durumun yaşanacağını biliyorsunuz.
Tarafsız olan yerli bir platform olmasını bende isterim ve desteklerim ama bunun günümüz şartlarında mümkün olamayacağını biliyoruz.
Global tarafta insanların kullanmadığı ve kullanmayacağı bir şeyin hiçbir anlamı yok.

Bunun gibi yerlilerin oluşturulmasının birçok nedeni var...
Bütün bunların masum amaçlarla yapıldığına inanan arkadaşa elimdeki köprüyü satabilirim.

Başında siyasi ayağı olan birinin açtığı sosyal medya sitesinin tarafsız ve sansürsüz olacağını düşünmek gülünç olur. Yabancı sosyal medyalar da bile ülkemizde sansür uygulanırken yerli sosyal medyada tabii ki uygulanacak.

Amatörler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…