LGS Avcısı

Çalışkan
Arkadaşlar ben 1 ya da 2 günde bir Türkçe'den deneme çözüyorum. Denemelerimi 15 doğrudan 18 doğruya yükseltmiştim. Son birkaç zor denemede bile 18 doğru yapabilmiştim.

Bu denemeden 15D 5Y yaptım. 10.soru
11.soru 12.soru 13.soru 17.soruyu yanlış yaptım. Gördüğünüz gibi art arda yanlış yaptım. Bildiğim konuları bile yanlış yaptım. Normalde Türkçe'den Fen Bilimleri'ne başlayacaktım ama biraz motivem düştü. LGS'de hedefim Türkçeden en az 18 net yapmak. Tekrar yükseltmek için ne yapmalıyım?

Arada sırada böyle dalgalanmalar olması çok normal dostum. Herhangi bir eksiğin yoksa moralini bozmaya hiç gerek yok. Deneme sırasında odağın dağılmış olabilir, başka nedenleri olabilir. Herhangi bir eksiğin varsa onu tamamla. Yoksa eğer istikrarla dersini çalışmaya devam et. Uzun vadede gerçekten yüksekte tumaya başlayacaksındır. Başarılar, kolay gelsin...

Şu denemeden şu neti yaptım. Kötü yaptım iyi yaptım diye düşünme. Denemeler ile sınav sonuçları çok ayrı olabilir.
Şu denemeden bunu öğrendim bu denemeden bunu öğrendim diye düşün. Yoksa o işin altından kalkamazsın.

Bundan 8 sene önce girdiğim LGS sınavında benim sınavım, çözdüğüm testlerden kolay gelmişti. Sınav bazen çözdüğün testlerden daha kolay sorular barındırabiliyor. Takma kafana sadece dersini çalış ve ne olacağını zaten görürsün.

Denemeden denemeye doğru ve yanlış sayılarınız değişkenlik gösterebilir. Önemli olan, istikrarınızı bozmadan çalışmaya devam etmeniz. Denemeleri analiz edin, atlamayın kesinlikle ve asıl gerçek sınav, deneme sınavından daha kolay olur genelde.

Olur böyle şeyler. Önemli olan istikrarlı bir şekilde devam etmen, sıkma canını ders çalışmaya devam et.
Denemeden denemeye doğru ve yanlış sayılarınız değişkenlik gösterebilir. Önemli olan, istikrarınızı bozmadan çalışmaya devam etmeniz. Denemeleri analiz edin, atlamayın kesinlikle ve asıl gerçek sınav, deneme sınavından daha kolay olur genelde.
Şu denemeden şu neti yaptım. Kötü yaptım iyi yaptım diye düşünme. Denemeler ile sınav sonuçları çok ayrı olabilir.
Şu denemeden bunu öğrendim bu denemeden bunu öğrendim diye düşün. Yoksa o işin altından kalkamazsın.
Arada sırada böyle dalgalanmalar olması çok normal dostum. Herhangi bir eksiğin yoksa moralini bozmaya hiç gerek yok. Deneme sırasında odağın dağılmış olabilir, başka nedenleri olabilir. Herhangi bir eksiğin varsa onu tamamla. Yoksa eğer istikrarla dersini çalışmaya devam et. Uzun vadede gerçekten yüksekte tumaya başlayacaksındır. Başarılar, kolay gelsin...

Bu denemeyi çözdüm yine 15D 5Y çıktı.