madelyn Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.820 Çözümler 13 Beğeniler 6.082 Bugün 18:34 #11 Michael MYERS dedi: Ben hâlâ neden kırmızıbiberin bitişik, yeşil biberin ayrı yazıldığını düşünüyorum. Biri de beni aydınlatsın. Genişletmek için tıkla... O TDK'nin can sıkıntısı yüzünden.
Michael MYERS dedi: Ben hâlâ neden kırmızıbiberin bitişik, yeşil biberin ayrı yazıldığını düşünüyorum. Biri de beni aydınlatsın. Genişletmek için tıkla... O TDK'nin can sıkıntısı yüzünden.
Captain Skriniar Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Beğeniler 1.371 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 18:35 #12 Michael MYERS dedi: Ben hâlâ neden kırmızıbiberin bitişik, yeşil biberin ayrı yazıldığını düşünüyorum. Biri de beni aydınlatsın. Genişletmek için tıkla... Baharat adları bitişik yazılır, kırmızıbiber baharat adı olarak geçiyor. Yeşil biber ise sebze. (Neden baharat bitişik diye sorma orasını TDK bile bilmiyor)
Michael MYERS dedi: Ben hâlâ neden kırmızıbiberin bitişik, yeşil biberin ayrı yazıldığını düşünüyorum. Biri de beni aydınlatsın. Genişletmek için tıkla... Baharat adları bitişik yazılır, kırmızıbiber baharat adı olarak geçiyor. Yeşil biber ise sebze. (Neden baharat bitişik diye sorma orasını TDK bile bilmiyor)