i5 7500F

Becerikli
Merhaba,
Yıllardır virüs, zararlı yazılım endişesiyle Türkçe yama hayatımda hiç kullanmadım. Yama ile Nintendo Switch'te tanıştım ve oyun zevkini bence çok artıran bir şey.

Türkçe yamalardan zararlı yazılım bulaşma ihtimali var mı? Varsa nasıl bir önlem alınmalı ve indirilirken, kurarken veya oyunu oynarken nelere dikkat etmeliyim?

Önerdiğiniz siteler varsa öneri de alabilirim.

Merhaba,
Yıllardır virüs, zararlı yazılım endişesiyle Türkçe yama hayatımda hiç kullanmadım. Yama ile Nintendo Switch'te tanıştım ve oyun zevkini bence çok artıran bir şey.

Türkçe yamalardan zararlı yazılım bulaşma ihtimali var mı? Varsa nasıl bir önlem alınmalı ve indirilirken, kurarken veya oyunu oynarken nelere dikkat etmeliyim?

Alacağın tek önlem güvenilir yerden indirmek. Burada yama sunan çeviri gruplarını tercih edebilirsin Calypso gibi. Ek olarak oyunceviri sitesi güvenilirdir ve bayağı geniş bir yama kütüphaneleri var.

Eskiden patır kütür kurardım artık bende mesafeli yaklaşıyorum.

En son yüklediğim yama Rise of the Tomb Raider içindi. Özellikle exe gerektirmeyen, oyunun dosyasına atılan düz yama aradım buldum. Ardından tüm dosyaları Codex'e attım inciğini cıncığını ne varsa incelemesini istedim. Herhangi bir sorun bulamadı bende attım çalıştırdım. Şimdilik bulduğum en güvenli yol bu.

Alacağın tek önlem güvenilir yerden indirmek. Burada yama sunan çeviri gruplarını tercih edebilirsin Calypso gibi. Ek olarak oyunceviri sitesi güvenilirdir ve bayağı geniş bir yama kütüphaneleri var.
Hocam, GTA çevirileri için genelde GTA TR sitesini öneriyorlar ama arkadaşın dediği gibi yamaları .exe formatında. Oradaki yamalar nasıldır, bilginiz var mı?

Merhaba,

Güvenilir sitelerden indirir ve virüs programlarıyla taratırsanız sıkıntı çıkmaz. https://www.calypsoceviri.com/ Tavsiye ederim.