Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vâveylâ

Uzman
Yer
CachyOS
Selam dostlar, bilgisayara FF7 Rebirth indiriyorum. 150 GB olduğu için aşırı uzun sürüyor. Hard diskin sürekli çalışmasını istemiyorum; hem sıcaklık hem de sürekli yazmadan dolayı ömrü bitiyormuş gibi hissediyorum, zaten 3 gündür çalışıyor ve sabrım yok. Şu an saniyede ortalama 600 KB indiriyor, yarısı bitti. Bu hızda ilerlerse aralıksız 1,5 günü daha var diye düşünüyorum. "5 Kat" paketimde 30 GB kaldı ve bugün saat 00.00'da bitiyor. Saniyede 5 MB indirebiliyor, en azından bu paketi harcamak istiyorum. Önceden bir yöntemle manipüle edebiliyorduk; telefona bir uygulama indirip hotspot adresini youtube.com yapıyorduk sanırım, tam hatırlamıyorum. Şu an için bir yöntem var mıdır?

Çözüm
CMD'yi yönetici olarak aç şu kodu gir.

Kod:
REG ADD HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters /v DefaultTTL /t REG_DWORD /d 65

Yeniden başlat.

Sonra yine CMD aç ping 127.0.0.1 yaz çıkan sonuçta TTL 65 görüyorsan tamamdır.

Kod:
REG ADD HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters /v DefaultTTL /t REG_DWORD /d 65

Yeniden başlat.

Çözüm

Kod:

Yeniden başlat.

Sonuç çıkınca manipüle edilmiş oluyor değil mi? Yani sonrasında başka bir adım gerekli değil. Sonuçların yenilenmesi uzun sürdüğü için 1 GB gide gide risk alacağım çünkü.