Kerimmert

Uzman
Turkcell bugün itibarıyla bazı kullanıcılar arama yaparken "paket dışı kullanımdan ötürü akıllı fatura özelliğiniz devreye girdi" anonsu, şebeke kesintisi, müşteri hizmetlerine ulaşamama ve mobil uygulamaya erişememe sorunu yaşandı. Şu an sorun bitti gibi görünüyor. Olayın nedeninin siber saldırı olduğu düşünülüyor.

X'deki tweet:

Sizin düşünceleriniz neler?

Vallahi isterse komple çöksün arayan soranım yok ailem hariç ondan zerre umurumda olmaz çökmesi bir de kargocular hariç arayanım yok üzülürsem adamlara üzülürüm bana ulaşamadıkları için:p

1 GB internet, 1000 dakika, 250 sms ayda 200 TL. Tarife bitsin başka bir operatöre geçeceğim.

Daha demin denedim. Arama yapılıyor. Turkcell özel şirket hattı kullanıyorum.

Şu an zaten düzeldi. Normalde önceden yazacaktım ancak Techolay sunucularında erişim sorunu vardı. O yüzden yazamadım.

Yaklaşık olarak 3 saattir aktif kullandım herhangi bir sorun yaşamadım ben.

Benim hattımda sadece şebeke kesildi. Ablamda ararken akıllı fatura anonsu geçildi paketi olmasına rağmen.

Zaten birileri sızdırmıştıda neyse. Silivri soğuktur.

Vallahi isterse komple çöksün arayan soranım yok ailem hariç ondan zerre umurumda olmaz çökmesi bir de kargocular hariç arayanım yok üzülürsem adamlara üzülürüm bana ulaşamadıkları için:p

Benim de soranım yok ki :D