3 ya da 4 ay oldu, düşük internet hızı sorunu yaşamaktayım. Birkaç Mbps hız, bazen de 1 Mbps altı hız alıyorum. YouTube'da doğru dürüst video izlenmiyor, bir siteden bir siteye geçmek can sıkıyor. Bütün gün bu yavaş interneti kullanmak istemiyorum. Aynı şeyleri de tekrar tekrar yazmak istemiyorum, Konusu burada.
BTK'ye şikayet etsem de Turkcell her seferinde yönetmeliğe uygundur diyor. Çözüm yok yani. Alamadığım hizmet için her ay fatura ödüyorum. THH'ye başvursam, cayma olmadan sözleşme iptal edebilir mi? Bu sorun nasıl çözülür? 2026 yılında internet altyapısı neden bu kadar kötü olabiliyor? Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
THH ile internet hizmeti düzgün sağlanamadığı için cayma bedelinin geri iadesi sağlanır ama sorun Turkcell'in şebeke gücünden kaynaklıysa. Telefondan kaynaklı bir sorun veya yoğunluk varsa muhtemelen yine geçiştirebilirler.
THH ile internet hizmeti düzgün sağlanamadığı için cayma bedelinin geri iadesi sağlanır ama sorun Turkcell'in şebeke gücünden kaynaklıysa. Telefondan kaynaklı bir sorun veya yoğunluk varsa muhtemelen yine geçiştirebilirler.