Bilgisayarda Turkcell mobil veri üzerinden internete bağlandığım zaman Discord'a giriş sağlayamıyorum. WARP ve DNS çözümlerini denedim ama başarılı sonuç alamadım. Ping artışı olmaması için VPN kullanmakta istemiyorum. GoodbyeDPI kurmaya çalıştım ama Turkcell ile çalışmıyor galiba. Önerebileceğiniz çözüm var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
"goodbyedpi-0.2.3rc3-2" sürümünü indirdim. 2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını düzenleyip ayarları aşağıdaki gibi yaptım ve discorda bağlanabiliyorum. Artı olarak pc ayarlarından cloudflare dns girdim.
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
PUSHD "%_arch%"
start "" goodbyedpi.exe -5 --dns-addr 77.88.8.8 --dns-port 1253 --dnsv6-addr 2a02:6b8::feed:0ff --dnsv6-port 1253
POPD
POPD
- Makaleler
- 20
Proton VPN kullanmayı deneyebilirsiniz ancak yer yer ping artışları olduğunu belirtmem gerek.
Windows kullanıyorum hocam. Goodbye DPI ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor?Hocam benim kullandığım yöntem Linux'ta çalışıyor. İsterseniz verebilirim. Windows'ta ise goodbye DPI'nin ayarlarıya oynamak gerekebilir.
Mobil veride ping sorun halihazırda zaten var. Vpn pingi daha da arttırır diye kullanmak istemiyorum.Proton VPN kullanmayı deneyebilirsiniz ancak yer yer ping artışları olduğunu belirtmem gerek.
Hocam içindeki any country dns redir.bat diye bir dosya olacak onu düzenlemeyi açıp 9 yazan yere sırayla 8,7,6,5... diye diye azaltarak tekrardan çalıştırmayı deneyin. Hangi sayıda çalışırsa kaydedin öyle kalsın. Sanırım böyleydi.Windows kullanıyorum hocam. Goodbye DPI ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor?
"goodbyedpi-0.2.3rc3-2" sürümünü indirdim. 2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını düzenleyip ayarları aşağıdaki gibi yaptım ve discorda bağlanabiliyorum. Artı olarak pc ayarlarından cloudflare dns girdim.
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
PUSHD "%_arch%"
start "" goodbyedpi.exe -5 --dns-addr 77.88.8.8 --dns-port 1253 --dnsv6-addr 2a02:6b8::feed:0ff --dnsv6-port 1253
POPD
POPD
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-