Mr. Soprano

Yetkin
Hat taşımaya ve yeni aboneye sınırlı süreli indirimli paketler yayınlamışlar. Bakabilirsiniz.

turkcell.webp

Türk Telekom'a 4-5 ay önce geçtim ve kullandığım paket 30 GB + 1000 DK +250 SMS. Fakat internet rezalet hızlarda olduğu için internetin fazla olması bir işe yaramıyor. Ödediğim ücret ise 340 TL.

Bence Turkcell'in 40 GB paketi güzel fiyatta. Türk Telekom taahhütümün bitmesine uzun süre olmasa kesin geçerdim.

Fırsat nerede?

Eki Görüntüle 189573

Şişirilmiş, kazık fiyatlar bunlar. Veya olduğu fiyat. 6 GB internet, 1000 dakika, 250 SMS'e aylık 145 TL fatura ödüyorum. Ekstra olarak 50 MB daha veren mobil internet limitinde durma servisi de var.
Hocam Turkcell'in normal fiyatlandırmasına göre gayet fırsat. Siz ister kabul edin ister etmeyin. Dediklerinize katılıyorum Turkcell'in abartı fiyatı olduğuna. Ama o fiyatlara göre bu fırsat.

Hocam Turkcell'in normal fiyatlandırmasına göre gayet fırsat. Siz ister kabul edin ister etmeyin. Dediklerinize katılıyorum Turkcell'in abartı fiyatı olduğuna. Ama o fiyatlara göre bu fırsat.
40 GB pakete 570 TL ödüyorum Turkcell'de. Bence bu fırsat değil, insanları dolandırmak. Son dönemlerde çıkan fazla GB harcama sorunundan dolayı bu kampanyanın yapıldığını düşünüyorum.