Kastettiğim şey aslında hızların arasında fark olduğuydu. Videoda aynı yerde telefon ile Superbox arasındaki hız testlerinde gerçekten uçurum vardı.

Umurumda değil açıkçası artık her ay beş bin TL fatura ödüyorum telefona. Şu anlık Vodafone, TT ve Turkcell arasından hangisini seçeceğime karar veriyorum.

Başvuru yaptım Superbox 5G, kullanmaya başlayınca testleri ve deneyimlerimi detaylı bir blog girdisinde aktaracağım umarım benim gibi cevap arayanlara yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden öyle dediniz? Bulunduğum yerde ADSL bile yok, çanaklı sistemleri de kurdurtmak istemedim. Burada kısa süre kalacağım, o kadar kurulum ücreti vermeye gerek yok. Taahhütsüz paket alacağım, buradan taşınınca da kapatırım aboneliğimi.
Bir dönem 4.5G kullandım, hızları aşırı berbattı. Şehrin göbeğinde yaşadığım halde mobil veriden daha kötü performans veriyordu. Buna harcayacağınız parayı kullandığın operatör ne ise sınırsız paketi olanı alın derim uygun ise eğer.

Bir dönem 4.5G kullandım, hızları aşırı berbattı. Şehrin göbeğinde yaşadığım halde mobil veriden daha kötü performans veriyordu. Buna harcayacağınız parayı kullandığın operatör ne ise sınırsız paketi olanı alın derim uygun ise eğer.
sinirsiz paketlerde sinirli hotspot bulunuyo 15gb filan heralde