35gvm78
Üstün
Hicibis ifade etmiyor aslinda... Cunku nerede oturdugunuz o kadar onemliki.
Kastettiğim şey aslında hızların arasında fark olduğuydu. Videoda aynı yerde telefon ile Superbox arasındaki hız testlerinde gerçekten uçurum vardı.
Hicibis ifade etmiyor aslinda... Cunku nerede oturdugunuz o kadar onemliki.
Kastettiğim şey aslında hızların arasında fark olduğuydu. Videoda aynı yerde telefon ile Superbox arasındaki hız testlerinde gerçekten uçurum vardı.
Bir dönem 4.5G kullandım, hızları aşırı berbattı. Şehrin göbeğinde yaşadığım halde mobil veriden daha kötü performans veriyordu. Buna harcayacağınız parayı kullandığın operatör ne ise sınırsız paketi olanı alın derim uygun ise eğer.Neden öyle dediniz? Bulunduğum yerde ADSL bile yok, çanaklı sistemleri de kurdurtmak istemedim. Burada kısa süre kalacağım, o kadar kurulum ücreti vermeye gerek yok. Taahhütsüz paket alacağım, buradan taşınınca da kapatırım aboneliğimi.
sinirsiz paketlerde sinirli hotspot bulunuyo 15gb filan heraldeBir dönem 4.5G kullandım, hızları aşırı berbattı. Şehrin göbeğinde yaşadığım halde mobil veriden daha kötü performans veriyordu. Buna harcayacağınız parayı kullandığın operatör ne ise sınırsız paketi olanı alın derim uygun ise eğer.