Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Selamlar! Bulunduğum bölgede altyapı olmadığı için Superbox tek yoldu. Superbox 5G başvurusunda bulundum.
Bugün bağlatıldı.
Ve abi... Hayatımda ilk defa bu kadar hızlı internetim oluyor.
Ben küçükken internetimiz 1 Mbsp idi. Evet, 1! 1! Sonra 12 Mbps oldu. Sonra 60 Mbps. Şimdi de bu:

Nperf:

1782989746063.webp

Speedtest:

1782989811791.webp

Gözlerim yaşardı. XD

Son düzenleyen: Moderatör:
Superbox 5G kullanan arkadasim var, aksamlari 200'e kadar dusuyormus 900'lerden. Ayrica 10 dk arayla yaptigi hiz testlerindeki fark cok fazla. Boyle bir durum yasamiyorsaniz hizlar oldukca iyi.
Şimdiye kadar minimum 880 gördüm.

Kurulum yapan personel akşamları düşüş olacaktır dedi. Ama şöyle bir şey var. 200'e de razıyım. :D

Superbox 5G kullanan arkadasim var, aksamlari 200'e kadar dusuyormus 900'lerden. Ayrica 10 dk arayla yaptigi hiz testlerindeki fark cok fazla. Boyle bir durum yasamiyorsaniz hizlar oldukca iyi.
akşamları bulunduğunuz bölge de eğer yoğunluk varsa, bas istasyonu tıkanıyorsa hız da buna istinaden düşüyor. Benimde bulunduğum yerde en iyi alternatif Superbox ve memnunum. Forza altıyı 30 dk gibi süre de yükledim:)

Bende geçen hafta aldım gündüzleri maksimum 800 ortalama 500 akşamları 100 200 arası oluyor benim için gayet yeterli oluyor.

Valorant oynamayı denedim ping çok oluyordu SQM yüklü OpenWrt modemimi araya koyup onun üzerinden Wi-Fi dağıtınca stabilleşti.
OpenWrt yüklü modemde eski taşınabilir 4.5G Superbox'ım :D

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Hiç Packet Loss oluyor mu ? Test ettiniz mi?
Bu geçerli bir test mi:

1782991054032.webp

Forza altıyı 30 dk gibi süre de yükledim:)
Abi 100 GB'ı 16 dk içerisinde indirebiliyorum. Var mı böyle bir şey ya? Hani benim için ilk oluyor. :D

OpenWrt yüklü modemde eski 4.5G Superbox'ım :D
Nasıl yani? Modem kiralık değil mi? Taahhüt bitince almıyorlar mı geri?

Sistem iyide çok jitter ve pingten dolayı FPS oyunlarında baya sorun yaşarsınız. Onun dışında gerçekten altyapının rezalet olduğu yerlerde tercih edilebilir.