Mehmet Güler 42
Başarılı
internet hızına etki ediyor, henüz denemedim. Aslında mantığı şu, 5G özelinde çekim alanını artırıyor.internet hızına mı etki ediyor wifi menziline mi ?
internet hızına etki ediyor, henüz denemedim. Aslında mantığı şu, 5G özelinde çekim alanını artırıyor.internet hızına mı etki ediyor wifi menziline mi ?
Test etmem lazım, bilmiyorum. Online oyun oynamıyorum zaten. Ama öylesine test ettim bugün sadece meraktan.
Şu an telekom'un zam yapmasıyla beraber en ucuz net 950tl'ye sabitlendi. Superbox onlara göre ucuza kaçıyor valla stabilse.Test etmem lazım, bilmiyorum. Online oyun oynamıyorum zaten. Ama öylesine test ettim bugün sadece meraktan.
İstanbul oyun sunucusunda sabit 39 ms. Hunt: Showdown 1896 Avrupa sunucusu -Almanya- sabit 70 ms. 70 ms yüksek biraz - altyapılı internetimde 50 ms falandı - ama sabit işte. Pik yapmıyor. Bu da stabil oynamamı sağlıyor.Superbox iyi ama stabil olmuyor genelde, ben bir süre yurtta kullanmıştım. Ama hayırlı olsun, stabil ise gayet iyi.
Bilmiyorum. Modem arayüzünde "Ağ modu" 3G/4G/5G olarak seçili. Bir de 5G+ yazıyor.
İstanbul oyun sunucusunda sabit 39 ms. Hunt: Showdown 1896 Avrupa sunucusu -Almanya- sabit 70 ms. 70 ms yüksek biraz - altyapılı internetimde 50 ms falandı - ama sabit işte. Pik yapmıyor. Bu da stabil oynamamı sağlıyor.