Zapret deneyin.Superbox kullanıyorum. GoodbyeDPI kullandım, VPN kullandım, Splitwire kullandım. Hiçbiri işe yaramadı. Robloxu açıyorum sonra internet gidiyor modemde kırmızı ışık yanıyor.
Aynı şekilde ben de Zapret önerisi yapacaktım ancak, modemin kırmızı ışık vermesi çok tuhaf bir durum. Modem arayüzünden IPv6 kapatmayı dener misiniz?
Onu nasıl kapatacağım?Aynı şekilde ben de Zapret önerisi yapacaktım ancak, modemin kırmızı ışık vermesi çok tuhaf bir durum. Modem arayüzünden IPv6 kapatmayı dener misiniz?
Modem arayüzü üzerinden kapatabilirsiniz, modeminizin tam modelini belirtesiniz daha isabetli cevaplar verebilirim.
Arayüze girdim baktım ama göremedim. ZTE MF297D modeli.Modem arayüzü üzerinden kapatabilirsiniz, modeminizin tam modelini belirtesiniz daha isabetli cevaplar verebilirim.
Sanırım sansür online olacak ki menülerin bazılarını gizlemiş, bilgisayar üzerinden başka adımlar yapmayı deneyelim. Ondan önce Goodbyedpi açtığınız an kırmızı ışığa mı düşüyor yoksa Roblox açtıktan sonra mı? Ya da Discord'a girebiliyor musunuz?Arayüze girdim baktım ama göremedim. ZTE MF297D modeli.
netsh interface ipv4 set subinterface "Wi-Fi" mtu=1380 store=persistent