Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Bir arkadaşım satın almayı düşünüyor. TV+ için HBO Max gelmiş. Hepsiburada Premium üyeliğinde olduğu gibi reklam var mı? Bu şekilde aktif olarak kullanan var mı? Bana sordu fakat ben bilmediğim için konu açmak istedim.

TV+ da HBO Max ayrıca erişmiyorsunuz. TV+ üzerinden girince içerikler içerisinde HBO Max içerikleri bulunuyor. İsterseniz sadece HBO Max içeriklerine de sağ üstten erişebiliyorsunuz. Yani TV+ kendi içerikleri gibi çalıştığı için reklam da olmuyor haliyle.
Eksik kalmadan ekleyeyim: TV+ alınca HBO Max sekmesindekiler tamamen gelmiyor. Onların hepsine erişmek için paket içeriğini ona göre almanız lazım. Sadece TV+ Premium alırsanız erişemezsiniz, paket yükseltmeniz lazım.
1764083020723.webp

TV+ da HBO Max ayrıca erişmiyorsunuz. TV+ üzerinden girince içerikler içerisinde HBO Max içerikleri bulunuyor. İsterseniz sadece HBO Max içeriklerine de sağ üstten erişebiliyorsunuz. Yani TV+ kendi içerikleri gibi çalıştığı için reklam da olmuyor haliyle.
Eki Görüntüle 205207

Reklam konusu nasıl hocam, var mı içerisinde? Hepsiburada Premium alırsanız onda reklam var çünkü.

Anlayamadım TV+ açınca uygulaması içerisinden izlenemiyor mu?

Eksik kalmadan ekleyeyim: TV+ alınca HBO Max sekmesindekiler tamamen gelmiyor. Onların hepsine erişmek için paket içeriğini ona göre almanız lazım. Sadece TV+ premium alırsanız erişemezsiniz, paket yükseltmeniz lazım.
Eki Görüntüle 205207

Teşekkürler hocam, oda öyle yapacak zaten.

Bu arada reklam olayı öyle YouTube gibi degil. Filmin başlangıcında çıkıyor o kadar.

Hocam, bende Hepsiburada premium kullanıyorum. Reklamlar sadece başlangıçta çıkıyor dediğiniz gibi. Sadece TV+ ile alınan HBO Max reklam içeriyor mu, onu bilmiyorduk.

Reklam konusu nasıl hocam, var mı içerisinde? Hepsiburada Premium alırsanız onda reklam var çünkü.

Anlayamadım TV+ açınca uygulaması içerisinden izlenemiyor mu?
İzlenebiliyor da paket içeriğinizde varsa. Eğer paket içeriğinizde HBO Max yoksa HBO Max sekmesindekilere erişemezsiniz, paketi yükseltmeniz gerekir. Hepsiburada Premium ile bunu karıştırmayınız. Onda size HBO Max üyeliği veriyor, HBO Max üstünden seyrediyorsunuz. Burada HBO Max üyeliği TV+ entegre, üyeliği daha ucuza alıyorsunuz ama seyretmeyi TV+ üzerinden yaptığınız için reklamsız izliyorsunuz.
Eksik kalmadan ekleyeyim: TV+ alınca HBO Max sekmesindekiler tamamen gelmiyor. Onların hepsine erişmek için paket içeriğini ona göre almanız lazım. Sadece TV+ Premium alırsanız erişemezsiniz, paket yükseltmeniz lazım.

İzlenebiliyor da paket içeriğinizde varsa. Eğer paket içeriğinizde HBO Max yoksa HBO Max sekmesindekilere erişemezsiniz, paketi yükseltmeniz gerekir. Hepsiburada premium ile bunu karıştırmayınız. Onda size HBO Max üyeliği veriyor, HBO Max üstünden seyrediyorsunuz. Burada HBO Max üyeliği TV+ entegre, üyeliği daha ucuza alıyorsunuz ama seyretmeyi TV+ üzerinden yaptığınız için reklamsız izliyorsunuz.

Reklamsız olması ve iki uygulama yerine bir tane uygulamadan izlemek iyiymiş. Teşekkür ediyorum, kendisine ileteceğim. Henüz çok yeni bir sistem olduğu için karıştırılması normal hocam. Turkcell'de bunu eklememiş bilgilendirme kısmına. Reklam sevmeyen insan çok çünkü.

TV+'ın HBO Max paketi standart paket olduğu için, haliyle reklam da söz konusu değildir. Hee, eğer o içeriklerin içinde reklam varsa, ona bir şey yapılamıyor maalesef.