Arkadaşlar Turkcell'in TV hizmetleri olan TV Plus üyesiyim. Platformu satın aldıktan sonra bugün ilk kez bir sorun yaşadım. Öncelikle web üzerinden TV plusa girdiğimde oynatıcı içerikleri oynatmıyor ve içerik ile ilgili süre bilgisi de görünmüyor. Yani platformda hiçbir içeriği izleyemiyorum. Daha önce de bu platformu kullandım ilk kez böyle bir sorun ile karşılaştım. Tarayıcılarımı temizledim, teknik ekibin bütün talimatlarını yerine getirdim yine de içerikler açılmıyor. Sorunun TV Plus web üzerindeki sunucuları ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü onun dışında tod TV ve Amazon Prime Video platformları da kullanıyorum hiçbirinde sorun yaşamıyorum. Sadece TV Plus içerikleri açılmıyor. Anlamadığım nokta acaba sorun onların sunucuları mı yoksa benim cihazım kaynaklı bir sorun mu?
Son olarak not düşmek istiyorum TV Plus teknik yetkili ve müşteri temsilcileri soruna kesin çözüm bulamadılar. Her defasında cihaz kaynaklı deyip sorunu kapatmak istiyorlar. Ayrıca bu platforma 129,99 TL ödüyorum.
Aynen sorun TV Plus kaynaklı dün sorun düzelmişti içerikleri TV Plus da rahatlıkla izledim ancak bugün yine sorun devam ediyor ben TV Plus teknik yetkililerine durumu izah etmeme rağmen hala daha web kaynaklı bir sorun olduğunu kabul etmiyorlar. Aynı şekilde sosyal medya da Twitter kanalı üzerinden sorunları ekran görüntüsü vererek gönderdim. Ben tod TV ve Amazon Prime Video platformlarını da kullanıyorum içerikleri bu platformlarda izleyebiliyorum yetkililer diyor ki sorun cihaz kaynaklı olabilir raporu çıkarıyor. Peki neden kendi kendine düzelip yeniden sorun çıkıyor muhtemelen web kaynaklı bir sorun var ama bunu araştırıp düzeltecek TV Plus yetkilisi yok bende bugün ikinci kez sorun yaşadığım için TV Plus üyeliğimin yenilenmesini iptal ediyorum.
Recep bey son bir gelişmeyi i paylaşmak istiyorum TV Plus yetkilileri soruna çözüm bulamadılar sorunun TV Plus kaynaklı olduğunu ve web üzerinden girildiğin de içeriklerin oynatma sorunu yaşadığına değindim Twitter üzerinden bana cevap veren yetkili sanki başdan savar gibi tarayıcılarınızı temizleyin deyip geçmesi TV Plus'un ne kadar hizmet de yetersiz olduğunu gösteriyor ben para ödediğim halde kaç gündür içerik izleyemiyorum. Sorunun yazılımsal yani kendi cihazım kaynaklı olduğunu iddia ediyorlar halbuki Prime Video, tod TV ve diğer film, dizi içerikli web sitelerinde içerikleri rahatlıkla izlerken neden TV Plus'dan izleyemiyorum tarayıcılarımı günlük düzenli temizlediğimi belirttim. Ancak oradaki yetkililerin bir dönüş sağlayıp soruna temelden yaklaşma prensipleri yok ne yazık ki bende TV Plus üyeliğimin yenilemesini iptal ettim aman bir daha da bulaşmam abi.
Recep bey TV Plus Turkcell'in verdiği internet TV platformunda web kaynaklı sorun 22.12.2024 tarihinde düzelmişti 23.12.2024 tarihinde yeniden başladı yetkililere ben defalarca sorunun kendilerinden kaynaklı olduğunu söyledim TV Plus teknoloji uzmanı yetkililerin enteresan önerileri oldu PC'den F12 ile log kayıtları istediler. Anlamadığım bir şey yani illaki cihazım kaynaklı olduğunu mu iddia etmeye çalışıyorlar sonra da ben Prime Video ve tod TV içeriklerini açtım sorun yaşamadığımı gösteren ekran görüntüleri hatta bakın sorun yaşamadığım Amazon Prime Video içeriğini size göstereyim ve bir de TV Plus görselini atıyorum. Üzerinde arınma yazan içerik TV plusa ait ve açmıyor TV Plus yetkilisi arkadaşlar sorun ile ilgilenmek mi istemiyorlar anlamış değilim birkaç gündür oyalandım vallahi Recep en son en güzel kararı aldım üyeliğimi kesin olarak iptal ediyorum şimdilik bana Prime Video ve tod yeter olursa Exxen alabilirim.