Kriyus 114

Bilgin
Makaleler
2
Yer
Batman
Vodafone'da 400 TL'ye 15 GB internet, yaklaşık 1000 dakika olan bir paket kullanıyorum. Pakete geçeli daha 1 hafta oldu. Şimdi internette gezinirken Turkcell'in 450 TL'ye 5 GB normal internet 5 GB sosyal medya, 1000 dakika ve 1000 SMS içeren bir paketini gördüm.

Sizce Turkcell'in paketine geçmeye değer mi, yoksa Vodafone'da kalınır mı? Vodafone'un Happy kampanyaları da bazen güzel oluyor, o yüzden kararsız kaldım.

Vodefone'un her haftada bir çark çevirme imkanı vermesi güzel. Bazen internet verebiliyor ancak tek ve en büyük eksisi her yerde sorunsuzca çekememesi.
Bazı yerlerde çekmiyor hem yalancılar çarkta 50 tl çıkıyor bunu sadece bir kere kullanabiliyorsun bana 3 kere çıktı sadece bir kere kullandım ödemeyi geçiktir hemen arıyorlar rahatsız ediyorlar .

Vodafone'da 400 TL'ye 15 GB internet, yaklaşık 1000 dakika olan bir paket kullanıyorum. Pakete geçeli daha 1 hafta oldu. Şimdi internette gezinirken Turkcell'in 450 TL'ye 5 GB normal internet 5 GB sosyal medya, 1000 dakika ve 1000 SMS içeren bir paketini gördüm.

Sizce Turkcell'in paketine geçmeye değer mi, yoksa Vodafone'da kalınır mı? Vodafone'un happy kampanyaları da bazen güzel oluyor, o yüzden kararsız kaldım.

Hocam 50 TL fazla ödeyerek neden 5GB daha az bir tarifeye geçiyorsunuz?

Yani Turkcell diye daha iyi çekiyor Vodafone'dan.

9 yıldır Vodafone dayım çekmediği çok az zaman oldu. Şehir merkezinde çekmediği zamanı hatırlamıyorum. Sadece köyde çekmiyordu onun sebebi de vericilerin çok uzak olması. Şehir içinde herhangi bir operatör ile çekme sorunu yaşanacağını sanmıyorum. Gene de karar sizin. Vodafone da şöyle bir sorun var her tarife bitişinde GB olarak daha yüksek bir tarifeye geçmeye zorluyorlar. 3GB ile başladım şu an 23GB dayım. Bilginiz olsun.