Ben Turkcell'den Netgsm'e geçmek istiyorum ama numara değişikliği veya rehber silinmesi olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Darth Maul
Deneyimli
Operatör geçişlerinde numara değişmez. Rehber ise ya cihazda kayıtlıdır ya da SIM kartta. Eğer SIM kartta ise cihaza yedekleyin.
Olmuyor. Fakat bazı bankaların mesajları gelmiyordu NetGSM'e. Son durumu bilmiyorum.
Artık düzeldi! Bakınız: "Netgsm hatları, internet bankacılığına giriş yaparken bazı bankalar tarafından gönderilen onay-şifre SMS'lerini alamamaktadır. Türkiye İş Bankası, Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Halkbank, Denizbank, Şekerbank ve Emlak Katılım Bankası entegrasyonlarını yaptıkları için bu bankaların internet bankacılığını kullananlar Netgsm hatlarına onay-şifre SMS'lerini alabilirler. Bunların haricindeki diğer bankalarla entegrasyon sürecimiz devam etmektedir. Entegrasyonlar tamamlandıkça buradan duyurulacaktır. İnternet bankacılığına girişte kullanılan onay-şifre SMS'lerinin haricinde bankaların gönderdikleri diğer SMS'ler gelmektedir."Olmuyor. Fakat bazı bankaların mesajları gelmiyordu NetGSM'e. Son durumu bilmiyorum.
Hehaje
Başarılı
- Makaleler
- 1
Artık düzeldi! Bakınız: "netgsm hatları, internet bankacılığına giriş yaparken bazı bankalar tarafından gönderilen onay-şifre SMS'lerini alamamaktadır. Türkiye İş Bankası, Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Halkbank, DenizBank, şekerbank ve emlak katılım bankası entegrasyonlarını yaptıkları için bu bankaların internet bankacılığını kullananlar netgsm hatlarına onay-şifre SMS'lerini alabilirler. Bunların haricindeki diğer bankalarla entegrasyon sürecimiz devam etmektedir. Entegrasyonlar tamamlandıkça buradan duyurulacaktır. İnternet bankacılığına girişte kullanılan onay-şifre SMS'lerinin haricinde bankaların gönderdikleri diğer SMS'ler gelmektedir."
Banka derken Papara ve Nays sayılıyor mu? Nays İş Bankası'nın ürünüydü fakat Papara kimseye bağlı değil.
Kişileri cihaza yedekleyip yeni SIM karta aktarırsınız sonra da deneyiminizi yeni bir konu üzerinde anlatırsanız çok memnun oluruz.Ben Turkcell'den Netgsm'e geçmek istiyorum ama numara değişikliği veya rehber silinmesi olur mu?
Kişileri cihaza yedekleyip yeni SIM karta aktarırsınız sonra da deneyiminizi yeni bir konu üzerinde anlatırsanız çok memnun oluruz.
Hocam diyorum ki ben SIM kartı alayım Turkcell taahhüt bitince takar paketimi alırım öyle olur mu?
Firmayı duydum ama firmanın yapısını çözemediğim için pek bir bilgim yok. 150 TL SIM kart+Kargo ücreti alıyor diye biliyorum (90TL+60TL)Hocam diyorum ki ben SIM kartı alayım Turkcell taahhüt bitince takar paketimi alırım öyle olur mu?
- Makaleler
- 4
Rehber veriniz yalnizca SIM uzerinde depolaniyorsa evet silinir ama telefon ya da cloud uzerindeyse sorun olmaz.