Turkcell'den ONT cihazı nasıl alınır?

adredrad

Uzman
Evime FTTH fiber bağlatacağım ama ONT cihazının ayrı olmasını istiyorum çünkü, Keenetic Hopper KN3811 kullanmak istiyorum. Turkcell şu anda güncel olarak ONT cihazı ayrı cihazlar halinde mi yoksa birleşik mi veriyor örneğin Huawei HG8245x6 gibi mi?

Şansına ne düşerse. Huawei'nin Opticstar modelini istemediğini belirtip ayrı ONT'li bir cihaz talep edebilirsin. Evine gelecek bayiinin stoğunda varsa ve iyi niyet gösterirlerse isteğini gerçekleştirebilirler. Ben Superonline Fiber'de Mercusys MR80X kullanıyorum ama benim altyapı FTTB.

Gecen hafta arkadasim baglatti ONT cihazi ayri modem ayri sekilde bagladilar. Ayrica Turkcell de ayri modem kullanamiyorsunuz diye biliyorum cunku internet kullanici adi ve sifresini paylasmiyorlar, ancak router olarak kullanabilirsiniz.

Gecen hafta arkadasim baglatti ONT cihazi ayri modem ayri sekilde bagladilar. Ayrica Turkcell de ayri modem kullanamiyorsunuz diye biliyorum cunku internet kullanici adi ve sifresini paylasmiyorlar, ancak router olarak kullanabilirsiniz.
Şifreyi kendi yollarınızla elde edip değiştirebiliyorsunuz hatta forumda konusu da vardı. Ben öyle yaptım. ONT birleşik olunca işe yaramıyor tabii arkadaş o yüzden birleşik istemiyordur.

ONT birleşik olunca işe yaramıyor tabii arkadaş o yüzden birleşik istemiyordur.
Aliexpress'te satılan VSOL V2802RH ONT satın alırsa kendi ONTsini kullanabilir Hopper ile. Fakat bu kadar masrafa gerek var mı diyorsanız, bence yok. SOL ile iletişime geçilip özellikle ONT ayrı router ayrı olarak talep açabilirsiniz gerekirse yerden yazarak, arayarak.

Onun yerine AliExpress'den Huawei MA5671A ve conventerı ayrı bir şekilde satın almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…