Şu an Turkcell’in Mega+ Bol 10 GB paketini kullanıyorum. 360 TL’lik taahhüdüm mayıs ayında bitiyor. Ben de yeni paketlere bakayım dedim ama Turkcell’deki paketler pahalı. Aynı paraya Vodafone’a geçebiliyorum. Sizce Vodafone’a geçilir mi? 26 yaş altı FreeZone’a geçeceğim. Çekme problemi dışında başka bir sorun yaşar mıyım? Yoksa Vodafone’u boş verip direkt Türk Telekom’a mı geçeyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Vodafone baz istasyonunun dibinde olsan bile çekmiyor, denendi onaylandı uzak dur.
Kriyus 85
Üstün
İstanbul'da yaşıyorsan üç operatör çeker en uygun hangisi ise ona geç.
Güncelleme yapılmadıysa Vodafone'nun indirme hızı ve çekim kuvveti düşük geçilmez, Telekom mantıklı şu an.
Vodafone baz istasyonunun dibinde olsan bile çekmiyor, denendi onaylandı uzak dur.
Peki birkaç gün Telekom’da takılıp Turkcell’den ucuz pakete geçebilir miyim?
Veira 85
Üstün
Vodafone'dan nefret ettim şu 6 ayda. Adam akıllı çekmiyor hiçbir yerde. Sadece kampanyaları güzel ama hiç gerek yok geçmeye. Bundan sonra TT veya Turkcell arasında gezeceğim. Malum operatörde ne kadar çok durursan o kadar çok düdükleniyorsun.
Kriyus 85
Üstün
Vodafone baz istasyonunun dibinde olsan bile çekmiyor, denendi onaylandı uzak dur.
5G açıldıktan sonra biraz düzelir diye düşünmüştüm.
Starset
Uzman
3 ay kalman lazımdı sanırım. Ben faturasız hat kullanıyorum. Taahhüt sürem dolunca 3 ay Vodafone'a geçip sonra geri TT'a dönüyorum.Peki birkaç gün Telekom’da takılıp Turkcell’den ucuz pakete geçebilir miyim?