Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Malum operatörde ne kadar çok durursan o kadar çok düdükleniyorsun.
Doğru diyorsunuz, yeni müşteri ile aktif müşteri fiyat arasında 2 kat var resmen.
Malum operatörde ne kadar çok durursan o kadar çok düdükleniyorsun.
Hepsi aynı şey, mecbur kaldığımız için kullanıyoruz; yoksa üç operatör de bir işe yaramaz. Turkcell kullanıyorum, interneti çok hızlı bitiyor. Vodafone zaten çekmiyor, Türk Telekom ise söz konusu bile değil. Yani hangisi daha ucuza geliyorsa onu kullan.Şu an Turkcell’in Mega+ Bol 10 GB paketini kullanıyorum. 360 TL’lik taahhüdüm mayıs ayında bitiyor. Ben de yeni paketlere bakayım dedim ama Turkcell’deki paketler pahalı. Aynı paraya Vodafone’a geçebiliyorum. Sizce Vodafone’a geçilir mi? 26 yaş altı FreeZone’a geçeceğim. Çekme problemi dışında başka bir sorun yaşar mıyım? Yoksa Vodafone’u boş verip direkt Türk Telekom’a mı geçeyim?
Şu an Turkcell’in Mega+ Bol 10 GB paketini kullanıyorum. 360 TL’lik taahhüdüm mayıs ayında bitiyor. Ben de yeni paketlere bakayım dedim ama Turkcell’deki paketler pahalı. Aynı paraya Vodafone’a geçebiliyorum. Sizce Vodafone’a geçilir mi? 26 yaş altı FreeZone’a geçeceğim. Çekme problemi dışında başka bir sorun yaşar mıyım? Yoksa Vodafone’u boş verip direkt Türk Telekom’a mı geçeyim?