11100

Becerikli
Merhaba şu an Turkcell faturasız kullanıyorum. Ondan önce Türk Telekom faturasız kullanmıştım. Turkcell'de hotspot paketlerden alıyordum ama onlar da zamlanmış. TT'ye geçeyim diyorum ama paket kullanımında sorunlar çıkabiliyormuş. Yani atıyorum YT kullanıyoruz diyelim, YT paketi yerine normal paketten gidiyormuş internet. Hem de iki büyük "Türk" firmasını biraz da olsa boykot etmeyi düşünmüyor değilim. Vodafone'u da hiç kullanmamıştım. Acaba İstanbul'da veya Antalya'da iyi çekiyor mudur Vodafone?

Merhaba şu an Turkcell faturasız kullanıyorum. Ondan önce Türk Telekom faturasız kullanmıştım. Turkcell'de hotspot paketlerden alıyordum ama onlar da zamlanmış. TT'ye geçeyim diyorum ama paket kullanımında sorunlar çıkabiliyormuş. Yani atıyorum YT kullanıyoruz diyelim, YT paketi yerine normal paketten gidiyormuş internet. Hem de iki büyük "Türk" firmasını biraz da olsa boykot etmeyi düşünmüyor değilim. Vodafone'u da hiç kullanmamıştım. Acaba İstanbul'da veya Antalya'da iyi çekiyor mudur Vodafone?
Turkcell'den geçtim Vodafone'a. Aylardır tek sorun yaşamadım.

@11100,

2 ay önce Turkcell'den Vodafone'a geçtim henüz bir çekme sıkıntısı yaşamadım, tek eksi yanı Vodafone yanımda uygulamasının arayüzü Turkcell'e göre çok kötü.

Vodafone'dan Turkcell'e yakın zamanda geçtim, şöyle diyeyim fiyat olarak diyorsan geçilir çok daha ucuz iyi çekiyor mu kısmı biraz garip. Çekimde bazı yerlerde sorun yaşayabilirsiniz yaşarsanız da intihar ettirene kadar zorlar veya hiç yaşamayıp güllük gülistan geçinirsiniz. Ben de çok az sorun yaşadığım oldu. TT daha iyi ama en iyisi Turkcell.