Turkcell'den Vodafone'a geçmeye değer mi?

BİMCELL düşünürseniz çekim sorunu yok bilginiz olsun.

Hocam ben BİMCELL değil de daha çok Pttcell düşünüyorum. Hem normal Türk Telekom'den daha uygun hem de Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Ama anlamadım BİMCELL, Pttcell, teknosacell gibi operatörler Türk Telekom altyapısını kullanıyor ama Türk Telekom neden Turkcell'in kendine yediremeyip Netgsm'i kapattırdığı gibi bu operatörleri kapattırmıyor? Ayrıca bu operatörler TT altyapısını kullanıyor peki TT'nin iyi ve kaliteli çektiği her yerde Türk Telekom ile tamamen aynı performansı verir mi?

TT nasıl çekiyorsa bu Bimcell, Pttcell de aynı çekerler. Pttcell'in Bimcell'den tek farkı faturalı paketleri olmasıdır.
6 aralıktan beri Bimcell kullanıyorum bir sorun yok.

TT nasıl çekiyorsa bu BİMCELL, Pttcell de aynı çekerler. Pttcell'in BİMCELL'den tek farkı faturalı paketleri olmasıdır.
6 Aralıktan beri BİMCELL kullanıyorum bir sorun yok.

TT bulunduğum KYK yurdunun odasında arkadaşımdan bildiğim kadarıyla gayet iyi çekiyor. Turkcell'den ayrılıcam orası kesinde amacım iyi çeken bir operatöre gitmek. Pttcell'in paketlerini(faturasıza geçeceğim) gördüğümden beri aklımda sadece Pttcell'e geçmek var. PTT'ye gidip kimliğimi verip ben Pttcell'e numara taşımak istiyorum desem olur mu? Yani numara taşıma için ücret istemiyorlar değil mi?

Ben hiçbir çekme sıkıntısı yaşamadım üstüne paramın çocuk t****cüsü ensar vakfına aktaran Turkcell ve onun yandaşı TT'ye gitmediğini bilmek ayrıca ülke internetinin ve Telekom altyapısının bu kadar kötü ve pahalı olmasına sebep olan 2 firmaya para kazandırmadığımı bilme rahatlığı da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…