Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Geçen şöyle bir mesaj gelmiş.

Turkcell'lilere özel S Sport Plus yıllık paket 1.799 TL yerine sadece 1.099TL! Üstelik Arda'lı R.Madrid El Clasico'da Barcelona deplasmanında. LaLiga'da sezonun maçı Barcelona-R.Madrid yarın 17.15'te S Sport Plus'ta! SPORZAMANI koduyla üye ol, hafta sonuna özel fırsatı kaçırma! https://ssportplus.go.link/ekT37

İlgilenen vardır belki diye konu açayım dedim.

Pahalı. Fiyat yükselse bile lig başladıktan sonra bol bol indirim yapıyorlar. Arda Güler için alınıyor gerçekten, düz ligi veya içerisindeki spor dallarını izleyen çok yoktur. F1 kaybettiklerinden pek alınmıyor eskisi kadar. Bence başka kampanyalar bekleyin.

Arkadaşlar öğrenciyseniz Biöğrenci'ye üyeliğini doğrulatın yarı fiyatına alın. Ssport zaten 1000 TL etmeyecek bir platform. 1 yıl geriden geliyor yayınlar.

Premier lig eklenirse, alınabilir. Eskiden vardı, güzel oluyordu. Bununla ilgili bir gelişme var mı?

S Sport spikerleri çok kaliteli.
F1 ve İngiltere Ligi uzun süre Bein de olacak diye biliyorum. Onlar da genelde derbi ve üç büyük takımın maçınnın yayınlandığı ilk kanal hariç düzgün kalite(hem yayın kalitesi hem de spiker olarak) sunmuyorlar. Malum kişiler Katar'dan da destek parası aldığından bunları doğru düzgün denetlemiyor. Hatta geçen sene Türkiye ligini SSport alacakmış ama pürüz çıkarmışlar.

F1 ve İngiltere ligi uzun süre beIN de olacak diye biliyorum. Onlar da genelde derbi ve üç büyük takımın maçınnın yayınlandığı ilk kanal hariç düzgün kalite(hem yayın kalitesi hem de spiker olarak) sunmuyorlar. Malum kişiler Katar'dan da destek parası aldığından bunları doğru düzgün denetlemiyor. Hatta geçen sene Türkiye ligini S Sport alacakmış ama pürüz çıkarmışlar.

Evet Süper Lig durumunu hatırlıyorum hocam. F1'in gitmesi de çok kötü oldu, oda iyiydi.