Detaylar
Kim cevapladı?41 yaşındaki pepe oynuyor 19 yaşındaki adama yorgun deniliyor![]()
Diyecek çok söz var ama milli takım diye söylemiyorum.
Hayattan bıktım
Uzman
Montella hocaysa ben Mourinho'yum. Geçen maçta da 10 kişi gibiydik, bu maç da aynıydı çünkü forvet yok. İçerisi bomboş. Barış Alper doğası gereği hep kanatlara yöneldi. Golü ben mi girip atacağım? Cenk ya da Semih'in kesin oynaması gerekiyor. Arda 10 olmalı. Barış sağ, Kenan sol iş yaparlar. Başka türlü imkanı yok önümüzdeki maçları kazanamayız.
- Makaleler
- 19
Hatalı ilk 11, kötü oynayış iyi bir maç çıkaramadık. Kötüydük.İnanılmaz kötü bizim takım. Zaten defansı deler geçer demiştik, Portekiz'da da Ronaldo ve Messi var. Maç komedi gibiydi. Ne beklersin...
Güncelleme: 5 dakika süre eklendi.
Güncelleme 2: Maç bitti.
LA Knight
Üstün
Hakem iki taraf için berbat bir maç yönetti bunu direkt bir kenara alıyorum ve şunların hakkında konuşmak istiyorum:
Zeki Çelik'in milli takıma çağırılması
Orkun Kökçü'nün inatla oynatılması
Taktik namına hiçbir şey olmaması
Yani ben bugün organize kontra oynarız diye düşünüyordum ama ne organize bir şekilde kontra yapabildik ne de takım kendi arasında pas yapabildi. Hiç anlamadım yani Portekiz'i hiç mi analiz etmediler? Yani Çekya maçını izledik ve gördük ki Portekiz topla oynayan bir takım bu takım eğer orta sahada dirençli adamları kullansaydı bugün bu kadar rezil olmayacağımız gibi 5'li bir şekilde defans kullansaydık çok başka şeyler konuşuyor olabilirdik.
Zeki Çelik'in milli takıma çağırılması
Orkun Kökçü'nün inatla oynatılması
Taktik namına hiçbir şey olmaması
Yani ben bugün organize kontra oynarız diye düşünüyordum ama ne organize bir şekilde kontra yapabildik ne de takım kendi arasında pas yapabildi. Hiç anlamadım yani Portekiz'i hiç mi analiz etmediler? Yani Çekya maçını izledik ve gördük ki Portekiz topla oynayan bir takım bu takım eğer orta sahada dirençli adamları kullansaydı bugün bu kadar rezil olmayacağımız gibi 5'li bir şekilde defans kullansaydık çok başka şeyler konuşuyor olabilirdik.
Maç bu kazanmakta var kaybetmekte. Takmayın kafanıza bu kadar. Vatan ihanet vs gibi cümlelere gerek yokKısacası, "Vatana ihanet" adlı çalışma resmen bu. Arda'nın oyuna son dakikada sokulması, kendi kalemize gol atılması, oyuncuların amatörlüğü ve kalecinin çöp kovası gibi olmasıyla kısacası rezil olduk.