Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Agustos 2025 verilerine göre Türkiye, ortalama indirme hızı 54.95Mbps, yükleme hızıysa 16.21Mbps olarak 101. sırada yer alıyor. Yani ilk 100'de bile değiliz.
Fiberleşme oranı idare edecek düzeyde ancak TL bazında paketlerin pahalılığı köyler ve müstakil yerleşimlerden kaynaklı hız ortalaması düşük çıkıyor diye düşünüyorum. Fiber oranı bakır altyapıyı geçmiş durumda.
Fiberleşme oranı idare edecek düzeyde ancak TL bazında paketlerin pahalılığı köyler ve müstakil yerleşimlerden kaynaklı hız ortalaması düşük çıkıyor diye düşünüyorum. Fiber oranı bakır altyapıyı geçmiş durumda.
Mobil taraf çok kötü vaziyette ancak kablolu fiber yatırımı olabildiğince hızlı ilerliyor. Türkiye'nin yüz ölçümü doğu taraflarının ve köylerin müstakil evlerden oluşması işi yavaşlatıyor.
Mobil taraf çok kötü vaziyette ancak kablolu fiber yatırımı olabildiğince hızlı ilerliyor. Türkiye'nin yüz ölçümü doğu taraflarının ve köylerin müstakil evlerden oluşması işi yavaşlatıyor.
Starlink hizmeti verilmiyor. Hadi vermiyorsunuz, kendileride yapmıyor.
Yatırımlar konusundada geç kalındı. Yurt dışında insanlar fiber internete geçmişken biz bakır kabloyla 2Mbps uploadlı internet kullanıyorduk.
Şu an bile 500 Mbps internet kullanıyorum upload hızı şaka gibi.
Bu yüzden GSM operatörlerin batması lazım.
Fiyatlarının gereksiz pahalı olmasıda cabası.