Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Fiberleşme oranı idare edecek düzeyde ancak TL bazında paketlerin pahalılığı köyler ve müstakil yerleşimlerden kaynaklı hız ortalaması düşük çıkıyor diye düşünüyorum. Fiber oranı bakır altyapıyı geçmiş durumda.

Hocam, konudan birazcık bağımsız olacak sanki ama sabit hatıma 300 civarında para ödüyorum. Yani siz düşünün.(aklıma geldikçe üzülüyorum şahsen.)

Hocam, konudan birazcık bağımsız olacak sanki ama sabit hatıma 300 civarında para ödüyorum. Yani siz düşünün.(aklıma geldikçe üzülüyorum şahsen.)

Ben 1G TT'ye 800 ödüyorum Turkcell mobil operatöre içim acıyarak 1200 ödüyorum hem de çekmiyor.

Altyapı ya yatırım yok. Normal bu sonuçlar.
İnşallah en yakın zamanda GSM operatörlerin batması dileğiyle.

Mobil taraf çok kötü vaziyette ancak kablolu fiber yatırımı olabildiğince hızlı ilerliyor. Türkiye'nin yüz ölçümü doğu taraflarının ve köylerin müstakil evlerden oluşması işi yavaşlatıyor.

Mobil taraf çok kötü vaziyette ancak kablolu fiber yatırımı olabildiğince hızlı ilerliyor. Türkiye'nin yüz ölçümü doğu taraflarının ve köylerin müstakil evlerden oluşması işi yavaşlatıyor.

Starlink hizmeti verilmiyor. Hadi vermiyorsunuz, kendileride yapmıyor.
Yatırımlar konusundada geç kalındı. Yurt dışında insanlar fiber internete geçmişken biz bakır kabloyla 2Mbps uploadlı internet kullanıyorduk.
Şu an bile 500 Mbps internet kullanıyorum upload hızı şaka gibi.
Bu yüzden GSM operatörlerin batması lazım.
Fiyatlarının gereksiz pahalı olmasıda cabası.