O değil de bizden çok küçük ülke olan Singapur, nasıl oluyor da bu kadar iyi hizmet verebiliyor? Adamları hakikaten takdir ettim doğrusu.

Yüz ölçümü küçük çarpık kentleşmenin az olduğu yerlere hizmet götürmek daha kolay hocam. Düşünün bir mahalle var bütün evler 4 5 katlı apartman sitelerden oluşuyor. Buraya girdiğinizde kaç haneye fiber verirsiniz bir de Karadeniz de bir köyü düşünün evler arası çok uzak her eve tek tek uğraşmak gerekir.

TT 2022 de bana sıfırdan kazı binaya kablo evlere obk ve hat açılmasını 14 günde yaptı.

Fiberleşme de bana en ters gelen şey zengin semtlerinde bir eve 3 4 ayrı firmanın fiber getirmesi. İstanbul'da bir arkadaşım var 2 sene ara ile ilk sol sonra TT sonra TurkNet fiber getirdi. Apartmanda kaç hane var kaç kişi sizi tercih edecek neden bu yatırımı hiç fiber olmayan yere yapmıyorsunuz anlamıyorum.

Son düzenleme:
Eski müşteriyiz ayağına yapılan kampanya olabilir ama yıllardır ödediğimiz ücret hep düşük. Telefon hattıma 800 ödeyipte eve 390 çok komik geliyor :D

Benim annem, çok eski bir kırmızı internet servis sağlayıcısı müşterisi ve inanın bana 2024'e kadar sınırsız internetli sabit hatına sadece 60-70 lira ödüyordu. Şimdi onun yerine 2-3 katına sınırlı denilebilecek bir tarife kullanıyor telefonunda :D

Benim annem, çok eski bir kırmızı internet servis sağlayıcısı müşterisi ve inanın bana 2024'e kadar sınırsız internetli sabit hatına sadece 60-70 lira ödüyordu. Şimdi onun yerine 2-3 katına sınırlı denilebilecek bir tarife kullanıyor telefonunda :D
İnanılmaz ya :D ve her depremde de kopuyor. Whatsapp'a kalıyoruz.

Kesinlikle on numara!
Şehrin göbeğinde fibere erişimim yok. 2 haneli rakamlı hızlara yüzlerce lira vererek kötü bir hizmet almak on numara iş.