Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.338 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.677 15 Ocak 2024 #11 alperen dedi: Kadın yurt dışında Genişletmek için tıkla... Kadınsa daha sıkıntı. İs namusa döndü mü her yerden kalkar gelir ruh hastaları. Ne gerek var boş yere insanları kızdırmaya?
alperen dedi: Kadın yurt dışında Genişletmek için tıkla... Kadınsa daha sıkıntı. İs namusa döndü mü her yerden kalkar gelir ruh hastaları. Ne gerek var boş yere insanları kızdırmaya?
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 15 Ocak 2024 #12 Sensei dedi: Kadınsa daha sıkıntı. İs namusa döndü mü her yerden kalkar gelir ruh hastaları. Ne gerek var boş yere insanları kızdırmaya? Genişletmek için tıkla... Neyse ya engelledim geçtim.
Sensei dedi: Kadınsa daha sıkıntı. İs namusa döndü mü her yerden kalkar gelir ruh hastaları. Ne gerek var boş yere insanları kızdırmaya? Genişletmek için tıkla... Neyse ya engelledim geçtim.