Uğurcan, İsmail, Orkun, Kerem elinize ayağınıza sağlık valla. Kenan da bitirebilse şu atakları çok daha rahat izleyecektik. Sabah 7 de iş için hazırlanırken izleyeceğiz artık maçları :D

Bir başkadır benim memleketim🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Screenshot_20260331_235405_Clock.webp

En son doğduğum yıl gittiği için bu heyecanı yaşayamadım hiç ama artık milli takımı dünya kupasında görebileceğim. Grup da belliymiş, kolay bir grup çekmişiz.

Son düzenleme:
Dünya kupası rutin belli ya. Sabah maç var diye Pub'lar saatlerini günceller muhtemelen ya da o saate göre Pub seçeriz. Saat 20-22 civarı girmişsin biranı kokteylini içmişsin. 2-3 gibi çıkacaksın dolaşacaksın. 5'de geri geleceksin patatesini söyleyip bira eşliğinde biranı içerek maçını izleyeceksin. Basit adam işi de akşam 11-12 gibi yatıp 5'de kalkmaktansa bunu tercih ederim.

Ben dahil pek çoğumuz yaş itibariyle ilk defa görebileceğiz. Maç saatleri üzdü biraz ama olsun, ülkecek heyecanlı ve eğlenceli geçecek bence bu yaz. :D

2002'nin Kasım ayında doğdum, ben doğmadan birkaç ay önce Dünya Kupası'na gitmişiz. Aradan geçen 24 yıldan sonra içimizde ukde kalmıştı. Sonunda gidebiliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör: