O çok saçma bir argüman olur zaten. Senelerce bunu yapmamış, yapamamış veya yapmaya fırsatı olmamış insanlar bir oyun çıkacak diye sıfırdan dil öğrenecek değil nihayetinde.
Ama her boykotta olduğu gibi herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ve nedense boykot yapan insanlar, yapmayanlara karşı hep bir öfke içerisinde. Benim dilim var ve haftada 6 gün çalışıp zar zor kazandığım parayla oyunu ön sipariş yapıp yapmamam (ki benim konsolum yok, o yüzden öyle bir durumum da yok) kimseye yargılama hakkı vermemeli.
Kendi cebini düşünen ve en sonda hak ettiği gibi batışa giden, ülkemizdeki bir firma buna neden oldu diye düşünüyorum. Söylentiler bu yönde. O firma Arma Games mi onu ben de bilmiyorum.
Koşul ne olursa olsun alan var. Niye Türkçe işine girişsinler ki zaten. GTA 5'i bal bal sattık. Polonya boykotu gibi çakılmadı. Türkiye'de tüketim çılgınlığı var. haklısın. Almaya devam edelim, hatta susalım bence.
İyi bari henüz "İngilizce oynamayı öğrenin" diyen biri konuya gelmedi.
Abiciğim, anlamıyorsun herhalde. Ben sana hiçbir şeyi boykot etmeyelim demiyorum. Etsek bile çok sınırlı kalır, etimiz de budumuz da ortada diyorum. Bizim pazarımız senin sandığın kadar mühim değil bu herifler için. Ben bunu aşağılık kompleksi ile söylüyor değilim.
"İngilizce oynamayı öğrenin" minvalinde bir cevap geldi bu arada ama benim bahsettiğim konu ile tamamen alakasız.
Abiciğim, anlamıyorsun herhalde. Ben sana hiçbir şeyi boykot etmeyelim demiyorum. Etsek bile çok sınırlı kalır, etimiz de budumuz da ortada diyorum. Bizim pazarımız senin sandığın kadar mühim değil bu herifler için. Ben bunu aşağılık kompleksi ile söylüyor değilim.