İddia Türkiye, en çok GTA 6 satılan dördüncü ülke

İyi bari henüz "İngilizce oynamayı öğrenin" diyen biri konuya gelmedi.

O çok saçma bir argüman olur zaten. Senelerce bunu yapmamış, yapamamış veya yapmaya fırsatı olmamış insanlar bir oyun çıkacak diye sıfırdan dil öğrenecek değil nihayetinde.

Ama her boykotta olduğu gibi herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ve nedense boykot yapan insanlar, yapmayanlara karşı hep bir öfke içerisinde. Benim dilim var ve haftada 6 gün çalışıp zar zor kazandığım parayla oyunu ön sipariş yapıp yapmamam (ki benim konsolum yok, o yüzden öyle bir durumum da yok) kimseye yargılama hakkı vermemeli.

Ne aral Games'miş arkadaş! Açıklama bile yapmıyor alçak herifler. Bu kadar kalçası kalkık firma olamaz.

2013 yılında Türkçe dil desteği çıkacağı zaman açgözlülük yapmayıp fazladan para istemeselerdi, Rockstar ülkemize daha sıcak bakardı; orası net.

Bence aral Games'le alakası yok düpedüz ırkçılık seziyorum ben bunda.

Rockstar'ın çatı şirketi Take-Two'nun Türk oyun şirketi varken, nasıl bir ırkçılık olabilir sizce?

Abiciğim, anlamıyorsun herhalde. Ben sana hiçbir şeyi boykot etmeyelim demiyorum. Etsek bile çok sınırlı kalır, etimiz de budumuz da ortada diyorum. Bizim pazarımız senin sandığın kadar mühim değil bu herifler için. Ben bunu aşağılık kompleksi ile söylüyor değilim.

"İngilizce oynamayı öğrenin" minvalinde bir cevap geldi bu arada ama benim bahsettiğim konu ile tamamen alakasız.

Polonya'da birden su gibi kesince bir sonraki yaptıkları güncellemeyi gördük. Polonya almaya devam etmedi. Biz almaya devam ediyoruz. Fark bu.

Zaten kalabalık ülke bizi iğrenç bir ülke hâline getirdi. 80 milyon insana boykotu anlatmaya çalışacaksın...

Polonya'nın devleti de destek verdi. Hatta herhalde görüşmeler yaptı oyunlar için.

Hani ekonomik kriz vardı yeğenim? Millet gidiyor 4K'lık oyun alıyor. Kafeler tıklım tıklım. Siz gençler kıymet bilmiyorsunuz ve iş beğenmiyorsunuz(!).

Şaka maka, şaşırdım 4K'lik oyunu nasıl millet alıyor, harbiden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…