RamKokusuSeven
Uzman
O konuya da geldik de alttan alttan dediler.İyi bari henüz "İngilizce oynamayı öğrenin" diyen biri konuya gelmedi.
O konuya da geldik de alttan alttan dediler.İyi bari henüz "İngilizce oynamayı öğrenin" diyen biri konuya gelmedi.
İyi bari henüz "İngilizce oynamayı öğrenin" diyen biri konuya gelmedi.
Bence Aral Games'le alakası yok, düpedüz ırkçılık seziyorum ben bunda.Kendi cebini düşünen ve en sonda hak ettiği gibi batışa giden, ülkemizdeki bir firma buna neden oldu diye düşünüyorum. Söylentiler bu yönde. O firma Arma Games mi onu ben de bilmiyorum.
Ne aral Games'miş arkadaş! Açıklama bile yapmıyor alçak herifler. Bu kadar kalçası kalkık firma olamaz.
Bence aral Games'le alakası yok düpedüz ırkçılık seziyorum ben bunda.
Koşul ne olursa olsun alan var. Niye Türkçe işine girişsinler ki zaten. GTA 5'i bal bal sattık. Polonya boykotu gibi çakılmadı. Türkiye'de tüketim çılgınlığı var.haklısın. Almaya devam edelim, hatta susalım bence.
İyi bari henüz "İngilizce oynamayı öğrenin" diyen biri konuya gelmedi.
Gördüm hocam az önce bende imzaladım ama bir şey çıkacağını pek sanmıyorum.Yani yabancı adam var, Türkçe gelsin diye kampanya yapmış. Bence bizim de ilgilenmemiz lazım.
Polonya'da birden su gibi kesince bir sonraki yaptıkları güncellemeyi gördük. Polonya almaya devam etmedi. Biz almaya devam ediyoruz. Fark bu.Abiciğim, anlamıyorsun herhalde. Ben sana hiçbir şeyi boykot etmeyelim demiyorum. Etsek bile çok sınırlı kalır, etimiz de budumuz da ortada diyorum. Bizim pazarımız senin sandığın kadar mühim değil bu herifler için. Ben bunu aşağılık kompleksi ile söylüyor değilim.
Polonya'nın devleti de destek verdi. Hatta herhalde görüşmeler yaptı oyunlar için.Polonya'da birden su gibi kesince bir sonraki yaptıkları güncellemeyi gördük. Polonya almaya devam etmedi. Biz almaya devam ediyoruz. Fark bu.
Zaten kalabalık ülke bizi iğrenç bir ülke hâline getirdi. 80 milyon insana boykotu anlatmaya çalışacaksın...