Tetanos pas hurafesi ölmemiş hala. Yeni mezunlar bile kapmis. Laptop koyduğunuz masa ahırda degildir. Bir sey olmaz.
Hurafe? Anladım. Hangi sağlık alanından mezunsun acaba? Gerçekten merak ediyorum.

Sağlık ocağında yapacaklarını sanmıyorum.

Sağlık Ocağı dediğin yani ASM'lerde Tetanos aşısı yapılmakta. Yalnızca envanterlerinde olması gerekiyor.

Direkt hastaneye gitmek bana da sonradan mantıklı geldi. Dalga geçmeseler bari, minicik bir çizik belli bile olmuyor. Sabah bir uyandım usuttugum için mi ne ateşim var şu an bakalım.
Kimse sizinle dalga geçmez. Gidip gitmemek sizin tercihinizdir.

Hurafe? Anladım. Hangi sağlık alanından mezunsun acaba? Gerçekten merak ediyorum.

Sağlık Ocağı dediğin yani ASM'lerde Tetanoz aşısı yapılmakta. Yalnızca envanterlerinde olması gerekiyor.

Kimse sizinle dalga geçmez. Gidip gitmemek sizin tercihinizdir.
Gidip yaptıracağım, dalga da geçilsem sağlık bu.

@Emir hocam gittim; gene SGK bitmiş, her sene sinavdan sonra resmen SGK gidiyor. Ben 2024 mezunuyum lise, 2024 Kasım'da babam bana sigorta yaptirdi 15 gün girişim olsun diye. Daha onu yeni fark etmişler sigortamı iptal etmişler. Madem böyle bir şey var mesaj vs niye gelmiyor. Parasını ödedim tetanos oldum. 400 lira muayene ücreti verdim bütün hastaneyi gezdim tetanos fiyatı çıksın diye halbuki tetanos bedavaymış. Bakanlık hastaneye bedava veriyormuş...

Son düzenleme:
@Emir hocam gittim; gene SGK bitmiş, her sene sinavdan sonra resmen SGK gidiyor. Ben 2024 mezunuyum lise, 2024 Kasım'da babam bana sigorta yaptirdi 15 gün girişim olsun diye. Daha onu yeni fark etmişler sigortamı iptal etmişler. Madem böyle bir şey var mesaj vs niye gelmiyor. Parasını ödedim tetanos oldum. 400 lira muayene ücreti verdim bütün hastaneyi gezdim tetanos fiyatı çıksın diye halbuki tetanos bedavaymış. Bakanlık hastaneye bedava veriyormuş...
Tetanos, Sağlık Bakanlığı'na bağlı tüm hastane, TSM ve ASM'lerde ücretsiz yapılıyor zaten. Keşke sorsaydın buradan... Neyse, sağlık olsun iyi yaptın yaptırmakla.

Odun çuval taşırken köyde yüzlerce kez paslı çivi demirle çizdim, problem olmadı. Ama olmayacak anlamına da gelmezdi. Kafan rahat edecekse aşı olabilirsin.