Makaleler
1
D vitamini damlasını daha hiç kullanamadan, ucundaki uzun ince delik olan kısmı kirlendi (benim olayla bir ilgim yok). Fiziksel bir zararı olmasa bile psikolojik olarak bu şekilde kullanmayacağım.

Reçeteli olan bu damlalığı nasıl yeniden alabilirim, doktora gidip tekrar yazdırabilir miyim?

Aynı D vitamini damlasını Medula sistemi ödemeyecektir. fakat herhangi bir Eczaneden harici bir damlalık alabilirsiniz.

Doktora gitmene hiç gerek yok, SGK süresi dolmadan yenisini ödemez zaten. Eczaneden reçetesiz alabilirsin. Ucuz bir şey. Ya da damlalığı söküp 2 dakika kaynar suda bekletsen de olur.

Doktora gitmene hiç gerek yok, SGK süresi dolmadan yenisini ödemez zaten. Eczaneden reçetesiz alabilirsin. Ucuz bir şey. Ya da damlalığı söküp 2 dakika kaynar suda bekletsen de olur.
Aynısı eczanede harici olarak satılmaz ancak aynı ilacı ücretli olarak satın alabilirsiniz.
3 eczane gezdik, hiçbirinde yok. Benzer olanlarini almadim. En sonuncusunda eczane deposundna getirteceklerini söylediler.

Son düzenleme:
3 eczane gezdik, hiçbirinde yok. Benzer olanlarini almadim. En sonuncusunda eczane deposundna getirteceklerini söylediler.

Aklında olsun benzer dedikleri muadil D vitamini damlalarının içindeki etken madde tamamen aynı, yani fark etmezdi. Az kullanmadım bu D vitamini damlalarını, oradan biliyorum.