Arkadaşlar sizce bu turnuvada Türkiye olarak nereye kadar ilerleriz? Açıkçası ben Montella hocaya güveniyorum, kendisi Süper Lig'e yeni çıkmış ilk yıldan küme düşecek olan Adana Demirspor'un hocası olup 2 yılda Avrupa'ya kadar götürdü, kadromuz da Euro 2020'ye göre biraz daha iyi, gruplardan çıkarız son 16'da güçlü bir rakip gelir eler bence, sizce ne olur?
Arkadaşlar sizce bu turnuvada Türkiye olarak nereye kadar ilerleriz? Açıkçası ben Montella hocaya güveniyorum, kendisi Süper Lig'e yeni çıkmış ilk yıldan küme düşecek olan Adana Demirspor'un hocası olup 2 yılda Avrupa'ya kadar götürdü, kadromuz da Euro 2020'ye göre biraz daha iyi, gruplardan çıkarız son 16'da güçlü bir rakip gelir eler bence, sizce ne olur?
Arkadaşlar sizce bu turnuvada Türkiye olarak nereye kadar ilerleriz? Açıkçası ben montella hocaya güveniyorum, kendisi Süper Lig'e yeni çıkmış ilk yıldan küme düşecek olan Adana Demirspor'un hocası olup 2 yılda Avrupa'ya kadar götürdü, kadromuz da euro 2020'ye göre biraz daha iyi, gruplardan çıkarız son 16'da güçlü bir rakip gelir eler bence, sizce ne olur?
Klasik söylem olacak ama takımda ruh yok. Ampüte milli takımımız yine Avrupa şampiyonu oldu. Voleybol takımı geçen yıl Avrupa şampiyonu oldu. Hepsi ölümüne mücadele ediyor fakat futbol milli takımında her zaman bir salmışlık var. 2008'den beri bu şekilde. Tamamen kendilerini verseler şampiyon olacak potansiyel var ama umurlarında değil.