Öncelikle, 2008'den sonra ki en iyi performansımızdı bu. Sadece oyuncu seçimleri yanlıştı. Mesela Kenan kim? Ona edit yapılacak diye biz 70 dakika bu çocuğu izlemek zorunda mıydık? Şımartılmış, kendini en yakışıklı zanneden Almancı bir Z kuşağı. İğrenç. Hoca'nın değişikliklerde geç kalması çok sıkıntı yarattı. Ah birde defanslarımızın sürekli kendi kalesine atması... iyi ilerledik. Elinize ayağınıza emeğinize sağlık, her birinizle gurur duyuyorum. (Kenan sen hariç.)
Detaylar
Kim cevapladı?Chomusuke
Yetkin
- Makaleler
- 1
Futbolcular ellerinden geleni yaptılar bence. Sorun takımını tanımayan bir teknik direktör olmasıydı. Önümüzdeki turnuvada harika bir takımımız olacak ve teknik direktör olarak aklı başında birini getirebilirsek, final heyecanı yaşarız diye düşünüyorum.
Performansımız güzeldi Montella'nın inadına gitmiş bir maç ama Montella'nın da üzerine gitmek istemiyorum. Şenol Güneş gibi sıfır çekmedi Kuntz gibi Faroe Adalarına yenilmedi ya da Lucescu gibi tazminat peşinden koşmadı. Turu geçsek kahraman ilan edilecekti oda böyle olmasını istemedi ama olmadı emeğine sağlık. Yerli bir hoca milli takıma daha iyi olur bu konuda tercihim İsmail Kartal.
WTC
Uzman
Futbolcular kendi bireysel yetenekleri ile buraya kadar geldi. Hepsini tebrik ediyorum. Montella hiç bir halt yapmadı. Santrafor ihtiyacı kaç maçtır belliydi. Orta açınca topa vuracak adam yoktu. Kenan'a torpil geçmekten başka hiçbir şeye odaklanmadı. Buraya kadar gelmekte mucize. Doğru düzgün teknik direktör olsa şampiyon bile olabilirdik. Uzun zamandır en iyi milli takım kadrosuna sahiptik. Olmadı. Ama gelecek için umudumuz var artık.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Tamamen hocanın suçu olduğunu düşünüyorum. Çok rahat finaldeydik aynı hatayı İsmail kartal da yapmıştı. Biri Süper Lig alabilmek için konferans kupasını verdi diğeri de korkak futbol oynayarak maçı kendi elleriyle verdi. Özellikle okay ve zeki hamlelerinin olması semih ve cenk hamlelerinin bu kadar geç olması akıl almaz bir olay.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Göz var, izan var. Çekya ya da Avusturya biraz şanslı olsaydı biz eleniyorduk. Bugün biraz şanslı olsaydık biz eliyorduk da bunlar hiçbir şey anlatmıyor. Bir sistemimiz yok. 4 6 0 oynayan kulüp takımımız yok lakin milli takım bunu oynamaya çalıştı. Çünkü forvetimiz yok. Cenk Tosun, son grup maçında zorlayarak attığı golü bir pasla basit bir şekilde başkasına attırabilirdi ama kahraman olmak daha değerli.
Son düzenleme: