Makaleler
1
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre ülkemiz genelinde kasım ayında yağışlar, bir önceki yıla göre %136 arttı. İlerleyen günlerde ülke genelinde yağışlı havalar bekleniyor. Buna bağlı olarak barajların doluluk oranı %47.45'e yükseldi.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre ülkemiz genelinde kasım ayında yağışlar, bir önceki yıla göre %136 arttı. İlerleyen günlerde ülke genelinde yağışlı havalar bekleniyor. Buna bağlı olarak barajların doluluk oranı %47.45'e yükseldi.

"Barajlara yaradı" Allah'a şükür

Adana'da da bol bol yağmur yağdı. Ama bugüne kadar. Bugün hava 35 derece olmuştu herhalde.

Yağmur yağması güzel ya, hem işte işe yarıyor hem de yaz mevsiminden hayli hayli üstün bi güzellik bence bu yağmur işi.
Ninem'in evi bahçe katının bir üstü. Geçen cumartesi çok yağmur yağmıştı. Bende oturma odasında televizyon izliyordum. Pencereden bir sesler gelmişti, ağaçların dalları cama vuruyordur dedim, fakat sesler sonra fazlalaştı. Sonra bir baktım ki küçük turuncu bir kedi. Çok şaşırdım, nasıl çıktığını anlayamadım. Galiba ağaçların dallarından çıkmış. Aşağı bahçeye yuva yapmışlar, 2-3 tane küçük yavru ve anne. Kediyi aldım, biraz bekleyip bahçeye ailesinin yanına indirdim.