Hocam, bunlar Hindistan, Pakistan Afganistan gibi ülkelerde yaşanacak tepkiler. Size cringe geldi, bana üzüntü verdi. Bir de bağıran var, selam ver diyen falan of. :rofl:

Çok sinirleniyorum biliyor musunuz böyle videoları görünce... Sanki karşısına inandığı tanrı çıktı. (Hindistan :D) altı üstü başka milletten bir insan yahu, tamam o millete bir sempatin olabilir ama böylede tepki verilmez. Yazık çok yazık.

Çok sinirleniyorum biliyor musunuz böyle videoları görünce... Sanki karşısına inandığı tanrı çıktı. (Hindistan :D) altı üstü başka milletten bir insan yahu, tamam o millete bir sempatin olabilir ama böylede tepki verilmez. Yazık çok yazık.

Sümeyelerin darlama seviyesi fotoğrafta:

Bu adam ünlü, gayet normal. Milyonlarca takipçisi var. Bunda anormal bir şey yok.

Dosya Ekleri

• 640xauto.webp
    640xauto.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 67
Hayır, Uzak Doğu ülkelerini ben de derinden sevmeme rağmen çok kötü ülkeler olabileceğini, kendi içlerinde hiyerarşik bir kast sistemi bulunduğundan dolayı intihar oranlarının yüksek olduğunu bunlar öğrenseler akılları başlarından gidecek. Ekşi Şeyler'de birkaç konu var bununla ilgili:
14 Aydır Orada Yaşayan Birinden Güney Kore Hakkında Hayal Kırıklığı Tadında Bilgiler (Özellikle bunun okunmasını tavsiye ederim)