İstanbul içerisindeyse elden teslim alabilirim; ancak İstanbul dışı için internet üzerinden sipariş de verebilirim. İnanılmaz pahalı ve profesyonel bir sistemden ziyade, en azından direksiyon başında düzgün bir açıyla oturmamı ve arkama yaslanmamı sağlayacak, sağlam bir ürün arıyorum.
Bunun hazır şablonunu bulup bir demirciyle kendine özel bir şey yaptırmak işçilik dahil daha ucuza gelir. Beğenmediğin yerleri kendin değiştirebilirsin hem de.
Bunun hazır şablonunu bulup bir demirciyle kendine özel bir şey yaptırmak işçilik dahil daha ucuza gelir. Beğenmediğin yerleri kendin değiştirebilirsin hem de.
@LH44 Sahibinden'de de çok fazla seçenek var ya, karar veremedim. Müsait bir zamanınızda bakıp önerme şansınız olur mu? Tabii ki bu konularda bilginiz varsa.
@LH44 Sahibinden'de de çok fazla seçenek var ya, karar veremedim. Müsait bir zamanınızda bakıp önerme şansınız olur mu? Tabii ki bu konularda bilginiz varsa.
2. el almak saçma geliyor, çok da güzel seçenekler yok bir de açıkçası. Şunun dışında