Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
İstanbul içerisindeyse elden teslim alabilirim; ancak İstanbul dışı için internet üzerinden sipariş de verebilirim. İnanılmaz pahalı ve profesyonel bir sistemden ziyade, en azından direksiyon başında düzgün bir açıyla oturmamı ve arkama yaslanmamı sağlayacak, sağlam bir ürün arıyorum.

Örnek fotoğraflar:

images (1).webp

images.webp

unnamed.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
@LH44 Sahibinden'de de çok fazla seçenek var ya, karar veremedim. Müsait bir zamanınızda bakıp önerme şansınız olur mu? Tabii ki bu konularda bilginiz varsa.

2. el almak saçma geliyor, çok da güzel seçenekler yok bir de açıkçası. Şunun dışında :D

Çok bilgim olduğu söylenemez maalesef. Forumda daha bilgili arkadaşlar bulunuyor.

Mantıklı aslında ancak hiçbir bilgim yok bu konularda, öyle bir problem var.

Hem alacağınız koltuğa hem de sizin vücut ölçülerinize bağlı, vücut kısmı raylı sistemle kolayca halledilir zaten.

Çok bilgim olduğu söylenemez maalesef. Forumda daha bilgili arkadaşlar bulunuyor.

Hem alacağınız koltuğa hem de sizin vücut ölçülerinize bağlı, vücut kısmı raylı sistemle kolayca halledilir zaten.

Haklısınız, her türlü şeyden anlayanı biliyorum ama bu konudan anlayanlar hakkında bir fikrim yok 😂