@26497 hocam güzel bir VDS bulursanız söyler misiniz?
Bu ay sonu mevcut firmayı bırakacağım inşallah. Yenisini alırsam o zaman size de söylerim.

Konuda da dediğim gibi counter stirke sunucusu açmaya izin vermiyorlar. Çok garip bir kısıtlama ben anlayamadım. :D

1756982852404.webp

Hocam bu madde de CS için açılan kumar siteleri vs.den bahsediyor değil mi? Yani oyunun sunucsunu açmakta problem yok diye anlıyorum.

Son düzenleme:
Bu ay sonu mevcut firmayı bırakacağım inşallah. Yenisini alırsam o zaman size de söylerim.

Konuda da dediğim gibi counter stirke sunucusu açmaya izin vermiyorlar. Çok garip bir kısıtlama ben anlayamadım. :D

Eki Görüntüle 181732

Hocam bu madde de CS için açılan kumar siteleri vs.den bahsediyor değil mi? Yani oyunun sunucsunu açmakta problem yok diye anlıyorum.
Hocam oyun sunucusu açmakta problem yok. Ama ne olur ne olmaz Türkiye'de mahkemede olur cart olur curt olur firma kendisini savunmak amaçlı yazıyor olabilir yoksa yasak koymazlar bizde cs sunucudu açtık çünkü.

Merhaba,

Netvay olarak sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Oyun sunucularının doğrudan satın alma yapmak yerine bizimle iletişime geçmelerini hedeflediğimiz için, sözleşmemizde bu yönde bir madde bulunmaktadır.

Satın alma işlemi sonrasında internet sitemiz üzerinden bir destek kaydı açarak oyun sunucusu barındıracağınızı belirtmeniz yeterlidir.

İyi çalışmalar dileriz.