- Makaleler
- 14
Site tasarımları çok kötü geldi, şans veresim yok.
Site tasarımları çok kötü geldi, şans veresim yok.
Merhaba, tamamen tesadüfen firma adımızı aratırken yorumunuz karşıma çıktı. White Bilişim firma yetkilisiyim. Site temamız sizin de dediğiniz gibi kötü durumdadır. Temamızı güncelliyoruz bu ay içerisinde yeni temaya geçiş yapacağız. Sistemlerimiz ve yapımız sitemizin aksine fazlasıyla güncel durumdadır. Sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Bizlerle iletişime geçip detaylı bilgi alabilirsiniz.Site tasarımları çok kötü geldi, şans veresim yok.![]()
Olumsuz deneyim yaşamana üzüldüm. Sanırım her firma, zamanla kaliteyi düşürüyorArkadaşlar maalesef Bulutova ile çalışmaktan vazgeçtim. Konu hâlen geçerli. Ansızın mail servisim çalışmamaya başladı.
Eki Görüntüle 204477
Vazgeçme nedenim:
Kimsenin günahını almak istemem ama Bulutova'nın mail servisi satın almam için VDS'in bir portunu kapattığını düşünüyorum. (Böyle niyetleri de olmayabilir. Ama aklıma başka olasılık gelmiyor çünkü haftalardır çalışan sunucu birden mail alamaz hâle geldi. Onu da geçtim, evimdeki cihazıma A'dan Z'ye aynı şekilde kurulumu yaptım, düzgün çalışıyor.)
Farklı önerilere açığım.
Tamamdır bir iki hafta içinde iletişime geçeceğim.Merhaba, tamamen tesadüfen firma adımızı aratırken yorumunuz karşıma çıktı. White Bilişim firma yetkilisiyim. Site temamız sizin de dediğiniz gibi kötü durumdadır. Temamızı güncelliyoruz bu ay içerisinde yeni temaya geçiş yapacağız. Sistemlerimiz ve yapımız sitemizin aksine fazlasıyla güncel durumdadır. Sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Bizlerle iletişime geçip detaylı bilgi alabilirsiniz.
Hocam, son gelişmeler hakkında bir bilgi vermek ister misiniz?Tamamdır bir iki hafta içinde iletişime geçeceğim.
Bulutova'nın günahına girdik. İncelemek istediler. Mailcow kaynaklı problem çıktı.![]()
Sunucu gayet stabil ilerliyor. Bulutova elinden geleni yaptı.Hocam, son gelişmeler hakkında bir bilgi vermek ister misiniz?![]()
Bilgi için teşekkür ederim Hocam.Sunucu gayet stabil ilerliyor. Bulutova elinden geleni yaptı.
2. defa Debian 13 kurdurduğum için kurulum seçeneklerine Debian 13 eklediler, yaşadığım sorunu incelemek için resmen Mailcow yapısını araştırıp çözdüler. Sorunun ana kaynağını da destek sistemi ile gösterdiler. Firma ile devam etmekteyim.