Ethem Efe
Üstün
Destek olmadığına çok katılmıyorum, genelde günün her saati canlı destek oluyor yardımcı olan. Ama herkesin deneyimi farklı olabilir tabii.
Arkadaşlar Bulutova'yı deniyorum 3 gündür. Şu an gayet memnunum. Teşekkürler önerileriniz için.Bulutova ile çalışmıştım bir aralar. Fiyatlandırma Türk lirası üzerinden ve hizmet kalitesinden memnun kalmıştım.
Buradan ulaşabilirsin.
Ben de bu konudan ve tecrübenizden faydalanarak deneyeyim bakayım. 9 günlük süreçte hâlâ memnun musunuz?Arkadaşlar Bulutova'yı deniyorum 3 gündür. Şu an gayet memnunum. Teşekkürler önerileriniz için.![]()
EvetBen de bu konudan ve tecrübenizden faydalanarak deneyeyim bakayım. 9 günlük süreçte hâlâ memnun musunuz?
Alışverişi gerçekleştirdim. Tavsiye için teşekkürler.
WhiteBilisim'e ne dersin? Sana uygun mu?Arkadaşlar maalesef Bulutova ile çalışmaktan vazgeçtim. Konu hâlen geçerli. Ansızın mail servisim çalışmamaya başladı.
Eki Görüntüle 204477
Vazgeçme nedenim:
Kimsenin günahını almak istemem ama Bulutova'nın mail servisi satın almam için VDS'in bir portunu kapattığını düşünüyorum. (Böyle niyetleri de olmayabilir. Ama aklıma başka olasılık gelmiyor çünkü haftalardır çalışan sunucu birden mail alamaz hâle geldi. Onu da geçtim, evimdeki cihazıma A'dan Z'ye aynı şekilde kurulumu yaptım, düzgün çalışıyor.)
Farklı önerilere açığım.
Debian dağıtımı sağlıyorlar mı?
Evet.